Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A szerelmemmel nagyon kivanjuk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmemmel nagyon kivanjuk egymást de fél lefekudni velem a méretem miatt, szerintetek mennyi ido mire elhatarozza magát?

Figyelt kérdés

2021. máj. 31. 23:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk mégis honnan kéne tudnunk? 😅 beszéljetek meg, a ti kapcsolatotok, a ti dolgotok.
2021. jún. 1. 00:07
 2/18 A kérdező kommentje:
Engem csak azert erdekel nem tusom valakinek tapasztalat hogy kb egy szuz lany mikor szaja ra magat ha mar nagyon kivanja de fél.. De azert koszi a kommentt.
2021. jún. 1. 00:10
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig az adott lánytól függ. Valaki hamarabb, valaki később, mi erről nem tudunk neked konkrétat mondani. Kommunikáljatok, higgyétek el, csodákra képes
2021. jún. 1. 00:11
 4/18 A kérdező kommentje:
Kommonikalunk de fel a meretemtol.. Nem gondoltam volna hogy ez probléma lehet..😐
2021. jún. 1. 00:17
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
Nyugalom, ha nem talál rendes nagyméretű farkat, akkor beéri majd a te méreteddel is végül.
2021. jún. 1. 01:13
 6/18 A kérdező kommentje:
Vartam az irigy kommentekt.. De jelen setben sajnos hatrany a nagy méretem.. Raadasul nem voltam még lannyal, ne irigykedj
2021. jún. 1. 01:19
 7/18 anonim ***** válasza:
18%
A 11cm/segglyuktól mérve 23 ugye/nem számít nagy méretnek nyugi.Mond neki hogy ez még átlagon alúli is babám.
2021. jún. 1. 04:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha jol sejtem a kerdesedbol, akkor a parod meg sosem fekudt le senkivel.

Mar nem azert, de honnan tudja, hogy nagy vagy neki ha meg sosem volt meg dolga penisszel ilyen uton?

Nekem csak ugy hangzik mintha felne levetkozni elotted vagy egy atlagos szorongasa van az aktus irant.

2021. jún. 1. 11:34
 9/18 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet, hogy végül kicsi leszel neki. Szűzként ezt ugye nem tudhatja.

Szépen haladjatok előre, ahogy mindkettőtöknek jól esik. Ne siettesd, de ne is állj le.

2021. jún. 1. 12:14
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Petting volt már? Vagy csak ész nélkül neki akartok esni az egésznek?
2021. jún. 1. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!