Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért mondta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért mondta ezeket a szerelmem?

Figyelt kérdés

Én lány vagyok és 16 éves, a szerelmem pedig 17 éves. Nagyon szeretjük egymást, mindent megbeszélünk egymással és szinte sosem veszekedünk. Na de térjünk át a lényegre.

Múlthét szerdán jött egy új fiú az osztályba. Meg akartam ismerni őt. Beszélgettem vele, és az első pillanattól kezdve testvérként szeretem, de tényleg csak testvérként, semmi több. Azóta mindennap tartom vele a kapcsolatot. Ma délután áthívtam a szerelmemet beszélgetni, és egyszer csak szóba hozta ezt a témát. Azt mondta nekem, hogy ezzel az új fiúval ne foglalkozzak, mert nem sok jót képzel el róla. Én meg azt kérdeztem tőle, hogy miért nem tud semmi jót róla elképzelni. Ő erre azt válaszolta, hogy azért, mert elég jóképű ő is, és én is szép vagyok, így lehet hogy elcsavarja a fejem mindenféle "romantikus" szavakkal. És én jól megmondtam neki a magamét: Azt mondtam neki, hogy ezt az új fiút testvérként szeretem, mert olyan, mintha a bátyám lenne (mert ő is 17 éves, akárcsak a szerelmem), és nincs köztünk semmi komoly. De a szerelmem azt válaszolta, hogy mi úgy nézünk ki, mint egy szerelmespár. Én erre azt mondtam, hogy tudnia kell hogy nagyon szeretem, és soha nem is fogok szeretni mást az életben, csakis őt, és az új fiúba és bennem sok közös van, de őt csak testvérként szeretem. De a szerelmem azt mondta, hogyha tényleg nagyon szeretem, akkor ne beszéljek ezzel a fiúval többet, akkor sem, ha testvérként szeretem. Ezek után önszántából elment haza, de mielőtt még elbúcsúztunk volna, azt mondta nekem, hogyha holnap nem szakítom meg a kapcsolatom ezzel az új fiúval, akkor köztünk mindennek vége. És elment haza.

Most mitévő legyek? Ezt az új fiút tényleg testvérként szeretem, és nem akarom vele megszakítani a kapcsolatot, de a szerelmemet sem akarom elveszíteni. Mit csináljak szerintetek?

2020. dec. 22. 19:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
😂😂😂
2020. dec. 22. 19:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Normál esetben annyit mondanék, hogy aki el akar tiltani valakitől, azt hagyni kell menni, de a kérdés elolvasása után van egy kérdésem is. Hogy kell valakit CSAK testvérként szeretni?🤔
2020. dec. 22. 19:24
 3/15 anonim válasza:
94%
Kissé kamuszagú a sztori ha több mint egy hónapja zárva vannak a középsulik xdd. De tanácsnak esetleg: kit választanál? Egy srácot akit literálisan egy hete ismersz vagy a szerelmedet?
2020. dec. 22. 20:01
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Több kérdés is felmerült bennem.

1. Ha ez múlt héten volt, akkor hogy találkoztál az új fiúval? Tudtommal zárva vannak a gimik. Vagy akkor te írtál rá?

2. A "szerelmed" honnan ismeri a srácot?

3. Hogy a faszba lehet egy Tök idegent testveredkent szeretni? Egy hete ismered de már olyan jóban vagytok hogy testvérként szeretitek egymást?

4. Hogy a tokombe néztek ki szerelmespárként? Videó órák vannak. Csak egymást nézitek a képernyőn vagy mi?

Elég fura, bár lehet, hogy én olvastam valamit félre

2020. dec. 22. 20:03
 5/15 A kérdező kommentje:

#3. Természetesen a szerelmemet választanám, de az új fiúval is tartanám a kapcsolatot.

#4. Videochaten mutatkozott be az új fiú, a tanároknak és a diákoknak, és én írtam rá, mert jobban meg akartam ismerni, de nem tetszik nekem, csak úgy meg akartam ismerni. Nem tudom én sem hogy hogyan szerethetem testvéremként, szerintem valamilyen ösztön vagy nem tudom. Bár azt és sem tudom hogy a szerelmem miért mondta azt, hogy szerelmespárnak nézünk ki. Biztos mérgében mondhatta.

2020. dec. 22. 20:30
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem olvastam végig, de vicc vagy... :D Gondolom kamu, ha nem akkor meg hagyjad az új fiút:D
2020. dec. 22. 20:33
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Drága kalács..
2020. dec. 22. 21:29
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

Múlt hét szerda óta már testvérként szereted? Elég gyors volt. Tetszik neked ez az új fiú és ezt a barátod is látja.

Mondjuk, ha középiskola nincs, akkor nem is értem, hogy ismerted meg az új fiút 😁

2020. dec. 22. 21:30
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Gyönyörű történetet írtál, gratulálok, könyv formában is adasd ki.
2020. dec. 22. 21:45
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
De sz@r kamusztori... 🤣🤣🤣🤣🤣
2020. dec. 22. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!