Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért mondta ezeket a szerelmem?
Én lány vagyok és 16 éves, a szerelmem pedig 17 éves. Nagyon szeretjük egymást, mindent megbeszélünk egymással és szinte sosem veszekedünk. Na de térjünk át a lényegre.
Múlthét szerdán jött egy új fiú az osztályba. Meg akartam ismerni őt. Beszélgettem vele, és az első pillanattól kezdve testvérként szeretem, de tényleg csak testvérként, semmi több. Azóta mindennap tartom vele a kapcsolatot. Ma délután áthívtam a szerelmemet beszélgetni, és egyszer csak szóba hozta ezt a témát. Azt mondta nekem, hogy ezzel az új fiúval ne foglalkozzak, mert nem sok jót képzel el róla. Én meg azt kérdeztem tőle, hogy miért nem tud semmi jót róla elképzelni. Ő erre azt válaszolta, hogy azért, mert elég jóképű ő is, és én is szép vagyok, így lehet hogy elcsavarja a fejem mindenféle "romantikus" szavakkal. És én jól megmondtam neki a magamét: Azt mondtam neki, hogy ezt az új fiút testvérként szeretem, mert olyan, mintha a bátyám lenne (mert ő is 17 éves, akárcsak a szerelmem), és nincs köztünk semmi komoly. De a szerelmem azt válaszolta, hogy mi úgy nézünk ki, mint egy szerelmespár. Én erre azt mondtam, hogy tudnia kell hogy nagyon szeretem, és soha nem is fogok szeretni mást az életben, csakis őt, és az új fiúba és bennem sok közös van, de őt csak testvérként szeretem. De a szerelmem azt mondta, hogyha tényleg nagyon szeretem, akkor ne beszéljek ezzel a fiúval többet, akkor sem, ha testvérként szeretem. Ezek után önszántából elment haza, de mielőtt még elbúcsúztunk volna, azt mondta nekem, hogyha holnap nem szakítom meg a kapcsolatom ezzel az új fiúval, akkor köztünk mindennek vége. És elment haza.
Most mitévő legyek? Ezt az új fiút tényleg testvérként szeretem, és nem akarom vele megszakítani a kapcsolatot, de a szerelmemet sem akarom elveszíteni. Mit csináljak szerintetek?
Wait...Halálosan szerelmes vagyok, de amikor jön egy új FIÚ az osztályba, mindenkit letiporva rohanok, hogy MEGISMERJEM.
Öööö...oké. Ez nagyon érdekes, kérlek, mesélj még.
Most feltételezzük hogy nem kamu, bár tényleg nagyon fura az irományod.
Alapvetően a szerelmemet választanám az egy hetes barátság helyett, DE ha tényleg ilyen könnyen lemondana rólam csak mert beszélgetek valakivel, azért elgondolkoznék a kapcsolatunk jövőjén.
Ha nekem nem tetszik valaki akkor nem írok rá, hogy megismerjem.
Más dolog ha ő ír rám akkor nem leszek vele bunkó.
Nyugodtan bevallhatod saját magadnak, hogy valami tetszik az új fiuban, de a lelkiismereted egyelőre visszatartó erőként hat mert van "szerelmed".
Ja amugy gondplpm jön egy uj diák nem mész oda hozzá megy az élet tovább mintha itt se lenne ug,e?
Ezt annak szantam aki mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!