Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért kéne választani két...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne választani két ember között, ha mindkettőt szereted?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet találkozni azzal, hogy pl. egy lány egyszerre több fiút is szeret és a fiúk választásra kényszerítik. Véleményem szerint, ez iszonyat önző dolog, hiszen a fiúk lényegében teljesen birtokolni akarják a lányt, elvenni a szabadságát.

2021. máj. 31. 19:24
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
✌🖖
2021. jún. 2. 17:19
 32/37 anonim ***** válasza:
87%

Minek kérdeztél akkor, ha nem vagy kíváncsi a véleményünkre? 😒

Leírtad a véleményed, elfogadtuk. Írtunk érveket. Nem muszáj vele egyet érteni. De akkor légyszives te is legyél olyan érett, hogy Te meg a mi véleményünket fogadod el.

Korábban már hozzászóltam a kérdéshez, hogy semmi baj nincs a nyitott kapcsolatokkal. Semmi baj nincs azzal, hogyha egyszerre több embert akarsz szeretni. Nyugodtan, csináld ha jól esik. De mivel a legtöbb embernek nem ilyen jellegű a párkapcsolata, így szerintem érthető, hogy sokan azt írják, hogy fiatal vagy (szerintem is, pedig én is "csak" 18 vagyok).

Véleményem szerint ha egy csaj több fiút szeret akkor nem is szereti igazán egyiket se. Hiszen ha annyira szeretné nem lenne ott a másik. Fizikailag vonzódhat hozzájuk, érezheti jól magát a társaságukban, de mint a monogán kapcsolatok híve azt mondom, hogy ez elcseszett szerelmi minták alapján esélytelen.

Sajnálom, ha szerinted önző dolog az, hogy valaki "ki akar sajátítani" egy kapcsolat céljából. Egy rendes kapcsolatban a felek egyenlőek és semmilyen(!) kisajátítás nem történik (legalábbis amit nem akarsz). Egy normális kapcsolatban nem szabja meg neked a másik, hogy kivel beszélhetsz. Hogy hova mehetsz. Hogy kivel találkozhatsz. Hogy mikor mit csinálhatsz. Vagyis de, pont annyira szabja meg amennyire Te engeded neki...

Mégegyszer kiemelem, hogy semmi baj nincs a nyitott kapcsolatokkal! De nem csak a "Te világod" létezik. Hanem élsz egy világban, amit látsz ahogy látsz. Te azt látod, hogy ez egy önző dolog és nem akarod hagyni senkinek, hogy kisajátítson. Rendben, el van fogadva. De akkor légyszíves te is fogadd el a mi nézetünket, a "mi világunkatx (pláne, ha azért kérdezel, hogy választ kapj). Nyitottság nélkül nem lehet tanulni.

Kívánom neked, hogy ha ilyenek látod a kapcsolatokat találj magad mellé olyan párt, aki hasonlóan gondolkozik.

2021. jún. 3. 01:12
 33/37 A kérdező kommentje:

Én elfogadom a véleményeket, de itt az emberek nagy része a saját véleményét úgy írta le, mintha tény lenne, és ez iszonyatosan fel tud bosszantani.

Egy részét a mondandódnak te is úgy írtad le, de már belefáradtam a vitába, ezt jeleztem ✌🖖 ezekkel, haha. A leírtak alapján látszik, hogy te sem érted, amit leírtam, vagy én fogalmaztam rosszul, de ebbe már tényleg nincs kedvem belemenni.

2021. jún. 3. 03:56
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Neked muszlim pasinak kellett volna születned kedves kérdező és egy arab országban szép kis háremed lehetne :D
2021. jún. 5. 17:36
 35/37 A kérdező kommentje:
Te sem értettél meg ezek szerint, de azért ez egy megmosolyogtató gondolat, haha.
2021. jún. 5. 17:41
 36/37 anonim ***** válasza:
76%

Teljesen felesleges a kérdezőnek bármit is megmagyarázni, huszadszorra se érti meg. Csak tényleg az a kérdés, hogy ha ennyire elfogult a saját világnézete mellett, akkor minek írt ki kérdést. Semmi baj, majd csak kinövi.

Egyébként kérdező, a fogalmazásodból is látszik, hogy fiatal vagy még, legalábbis a gondolkodásmódod az. Ez a sok "haha" meg emoji többet elárul, mint hinnéd:)

2021. jún. 16. 14:13
 37/37 A kérdező kommentje:

Nem magyarázatra vágyok hanem véleményekre, ez itt a bökkenő. És hagyd ezt a majd csak kinövi dumát, mert az ember nem növi ki a gondolkodásmódját, hanem folyamatosan változik kortól teljes mértékben függetlenül.

A kor csak egy szám, kissé sablonos, de igaz.

2021. jún. 16. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!