Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért kéne választani két...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne választani két ember között, ha mindkettőt szereted?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet találkozni azzal, hogy pl. egy lány egyszerre több fiút is szeret és a fiúk választásra kényszerítik. Véleményem szerint, ez iszonyat önző dolog, hiszen a fiúk lényegében teljesen birtokolni akarják a lányt, elvenni a szabadságát.

2021. máj. 31. 19:24
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
9. valaszoló, hát ezaz! Ez egy birtokló gondolkodásmód, amit helytelenítek
2021. máj. 31. 20:38
 12/37 anonim ***** válasza:
88%
Nekem valahogy nem tetszene ha előttem épp Pisti pakolt tele, aztán utána meg én következek. Vagy hármasoztok? Nekem ez kicsit sok, de ha ők is benne vannak.. Bár szerintem csak azért mondják hogy jó nekik így, mert előbb utóbb csak észhez térsz és választasz egyet, legalábbis ezt remélik.
2021. máj. 31. 20:44
 13/37 A kérdező kommentje:
12. válaszoló, észnél vagyok, csupán másképpen gondolkodom ezzel a témával kapcsolatban, mint te, és az emberek nagy része itt.
2021. máj. 31. 20:47
 14/37 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem azzal valami baj van aki egyszerre 2 emberrel akar úgy együtt élni,hogy ő biztos hogy ne kerüljön bajba,szabadnak érezhesse magát,és ezért 2 ember rendelje magát alá neki :D nevetséges.

Egyszer voltam így egy lánnyal a haverom meg én voltam egyszerre vele (de tudtuk) és csak a szex miatt,majd rohadt nagy gondok lettek belőle...a nő szívta meg a végén,mert én is megvertem meg a haverom is.

2021. máj. 31. 21:00
 15/37 A kérdező kommentje:

14. válaszoló, szó sem volt együttélésről, szó sem volt alárendeltségről. Kérlek, értelmezd a szöveget.

Plusz, te és a haverod undorító férgek vagytok, hogy kezet mertetek emelni egy nőre.

2021. máj. 31. 21:12
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Elvenni a szabadságát? Meg korlátozni? Hol élsz? Nem akarunk mi ilyet! Az a lényeg, hogy szabadabbnak érezze magát velem, mint nélkülem.
2021. jún. 1. 06:16
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Neked valami nagyon téves mintád van a kapcsolatokról.

Remélem, ha felnősz találsz magadnak egy normális párt, aki be fogja neked bizonyítani, hogy a kapcsolat nem korlátoz semmiben.

2021. jún. 1. 06:43
 18/37 A kérdező kommentje:
16. válaszoló, nem is azt mondtam, hogy ezt akarjátok, mert az tudatos lenne. Amiről én beszélek, az tudat alatti.
2021. jún. 1. 14:05
 19/37 A kérdező kommentje:
18. valaszoló, nem téves, csak más, mint a tiéd, ha nem bírod elviselni, az a te gondod.
2021. jún. 1. 14:09
 20/37 A kérdező kommentje:
*17.
2021. jún. 1. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!