Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért kéne választani két...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne választani két ember között, ha mindkettőt szereted?

Figyelt kérdés
Sokszor lehet találkozni azzal, hogy pl. egy lány egyszerre több fiút is szeret és a fiúk választásra kényszerítik. Véleményem szerint, ez iszonyat önző dolog, hiszen a fiúk lényegében teljesen birtokolni akarják a lányt, elvenni a szabadságát.

2021. máj. 31. 19:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. jún. 1. 14:54
 22/37 A kérdező kommentje:
17 vagyok •〰•
2021. jún. 1. 14:58
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Így azért megértem, hogy nem nagyon akarsz még lehorgonyozni egy pasinál. :D
2021. jún. 1. 15:02
 24/37 A kérdező kommentje:
Ne hivatkozz a koromra, kérlek. Ez nem kor, hanem gindolkodásmód kérdése
2021. jún. 1. 15:12
 25/37 A kérdező kommentje:
*o
2021. jún. 1. 15:13
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
A gondolkodásmódod pedig a koroddal folyamatosan változik... Kicsiként érdekes volt megenni a homokot, most gondolom már kevésbé az. :))
2021. jún. 1. 15:14
 27/37 A kérdező kommentje:
Jójó, igazakat beszélsz, idegen, haha
2021. jún. 1. 15:22
 28/37 anonim ***** válasza:
84%

26

Kislány még,majd rájön,hogy mi a szerelem ha felnő. Mert akkor arra is rájön,hogy NEM lehet egyszerre 2 embert szeretni. Vonzódni, kötődni igen,de szerelemmel szeretni nem. És persze tudjuk,manapság minden tini érettebb a koránál.. :D

2021. jún. 2. 09:18
 29/37 A kérdező kommentje:
28. valaszoló, undorító ez a sztereotipikus hozzáállás. Tudom, mi a szerelem, és igenis lehet több embert szeretni egyszerre. A te világodban lehet, hogy nem, de az enyémben igen, és mivel most az én világomban vagyunk, ezt tartsd tiszteletben, vagy tűnj el, mert nem vagyok kíváncsi a negatív megnyílvánulásaidra.
2021. jún. 2. 15:33
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

29

Hiába bizonygatod ilyen hevesen,fogalmad sincs még az életről taknyos 17 évesen. Ha mégis így érzel,valószínűleg mentális betegséged van. Borderline vagy valami hasonló. De jobb esetben pár év múlva rájössz a dologra és jót röhögsz majd magadon. Legyél kicsit szerényebb ha kritikát kapsz. Bár az nem olyan menő,mint lázadni,ezt is ismerem már. ;)

2021. jún. 2. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!