Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem gàz ha èn kezdemènyezek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gàz ha èn kezdemènyezek felè lànykènt?

Figyelt kérdés
Van egy scràc a baràti körömből és hát eléggé bejön mostanában gondolkozom rajta,hogy rá irok de mindig eszembe jutt ,hogy az a szebb dolog ha a fiú kezdeményez de én úgy gondolom ,hogy ő nem fog nem tudom ,hogy neki bejövök e .. De tudom,hogy nagyon nincs veszíteni valóm ha írok neki de kicsit úgy érzem ,hogy elveszíteném a büszkeségem és utána úgy nézne rám,hogy én egy könnyen megszerezhető ember vagyok valaki tudna segíteni ráirjak vagy ne

2021. máj. 31. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem gáz. Ha a baráti körödbe van, akkor adja magát, hogy jobban megismerd, meg szerintem így neki se lesz olyan letámadó, ha ráírsz.
2021. máj. 31. 17:20
 2/7 anonim válasza:
79%

Egyet értek a fenti kommenttel. Manpság szerintem nem kell ekkora feneket keríteni a dolgoknak, attól hogy andira hívsz valakit még nem leszel könnyen megszerezhető nőcske. (elvégre nem szerelmet vallasz neki, hanem a tudtára hozod hogy éreklődsz iránta, erről szól egy randi végülis).

Ami azt illeti szerintem a férfiak nagy része épphogy pozitívumként értékelné ezt, mert határozottságot és bátorságot mutat. Sok sikert!

2021. máj. 31. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Irjal ra.

De ne az legyen, hogy alig erdeklodsz iranta, meg 10 orankent irsz 1 uzenetet de azert megnezed hogy mit ir azonnal.

Ne huzd az agyat, azzal pont hogy eluldozod.

Gyakran irogass neki, ha megnezed az uzit akkor valasszal is tiszteld meg, sokat erdeklodj iranta.

Ha ezt mind ugyanolyan mertekben visszakapod tole, akkor lehet elgondolkodni hogy egy magasabb szintre kene vinni a dolgot.

De azert ne hamarkodd el, ismerd meg rendesen mert altalaban az elhamarkodott kapcsolatokban szokott megtortenni gyakran olyan hogy pl. egyutt vagytok mar par hete, de masok instagram bugyis kepeit likeolgatja, ugy hogy leszarja hogy latod, meg az exevel talalkozgat vagy irogat telon, meg ilyenek.

Ja es ha azt mondja hogy "ne legyel mar ennyire feltekeny" az egy red-flag (egy nagyon rossz es nagyon egyertelmu jel arra hogy o valamit maskepp gondol a kapcsolatban mint te es a rossz iranyban).

Ferfikent irtam, mert ismerem a ferfi tarsaim nagyon nagy reszet.

2021. máj. 31. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem gáz
2021. máj. 31. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem
2021. jún. 1. 07:31
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Írj rá! Maximum egy visszautasítást kapsz. Ez nem gáz.
2021. jún. 1. 07:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, utána még tudsz játszadozni hogy lásd, szeretne e téged valójában. Kezdeményezz, utána meg kicsit legyél távolságtartóbb. De ez csak tipp, tedd a hogy a szíved diktálja.

F

2021. jún. 2. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!