Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan törjek ki a barátzónábó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan törjek ki a barátzónából lányként?

Figyelt kérdés

2018. jún. 6. 05:56
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Markolj rá a farkára egyből érteni fogja
2018. jún. 6. 06:22
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Sokkal egyszerűbb dolgod van, mint fiúként. Ha nem akarsz hirtelen ráugrani, szimplán kezdj el beszélgetni mélyebb témákról. Vesd fel a csók lehetőségét viccből, ilyesmi. Aztán figyelgesd mire, hogy reagál.
2018. jún. 6. 07:22
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Vedd le a bugyid, ruha alól, ( szoknya vagy hasonló egybe ruha )

Vágd a képébe, és mond azt --> " Ha nem B A S Z O D el, pár hónap/ vagy év múlva, remélem te veszed le...." Kacsints rá, és dobj neki egy csókot :)

Vagy adj csókot a nyakára, vagy orrára, homlokára :)

Nem vagyok meleg, de amilyen hülye állat vagyok sráckènt, olyan merész lennék csajkènt :)

Nagyon menne úgy értem xd

2018. jún. 6. 09:07
 4/9 anonim válasza:
91%
Szia! Remélem hasznát veszed a válaszomnak. Én nőként mindig is úgy gondoltam,hogy a férfinek illik kezdeményezni. Saját tapasztalataimból kiindulva úgy gondolom, hogy ha egy férfinak igazán tetszik egy nő (tehát kapcsolatot is el tudna képzelni vele),akkor azt egyértelműen jelzi a nőnek. Szerintem az a férfi aki potenciális partnert lát egy nőben az alapból nem barátként kezd a nővel ismerkedni. Mellesleg, szerintem egy nő megérdemli, hogy tisztességesen udvaroljanak neki, nem a nő dolga a férfi kegyeit keresni. Ha extrém félős pasiról van szó és úgy gondolod mégis szeretne tőled többet, akkor csináljatok sűrűn közös programokat, legyél mindig csinos, kedves, aztán minden alakul magától.
2018. jún. 6. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, mert biztos van kivétel, meg lehet az is állhat a háttérben, hogy félős a pasi és azért nem kezdeményez többet.

De egyébként tapasztalatból mondom mi akkor szoktunk egy csajt a barátzónába rakni, ha jó vele beszélgetni, de egyáltalán nem vonz külsőre és szexuálisan.

2018. jún. 6. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
Találkozzatok többet és tegyél neki utalásokat...
2018. jún. 6. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

1. Ha van barátnője akkor sehogy,hagyd hogy boldogak legyenek.

2. Ha még nem tetted meg közöld vele hogy tetszik neked és reménykedj hogy kölcsönös.

3. Ha mondtad neki és elutasít próbálj változtatni magadon és a viselkedéseden, barátkozz vele,kérdezd meg milyen lányt keres és próbálj az lenni. Persze,csak úgy hogy nem leszel saját magad szöges ellentéte, ha csak emiatt váltasz teljes életfelfogást az hamar ki fog derülni.

2018. jún. 6. 13:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Szerencsére nincs barátnője :)

Viszont kicsit érdekes a helyzet, mivel elmondtam neki, hogy nekem tetszik, de ő azt mondta hogy maradjunk barátok. De régen (és még most is) csinál vagy mond félreérthető dolgokat, és küld jeleket. (Legalábbis szerintem azok jelek)

2018. jún. 7. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi lett?
2023. okt. 27. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!