Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törjek ki a barátzónából lányként?
Vedd le a bugyid, ruha alól, ( szoknya vagy hasonló egybe ruha )
Vágd a képébe, és mond azt --> " Ha nem B A S Z O D el, pár hónap/ vagy év múlva, remélem te veszed le...." Kacsints rá, és dobj neki egy csókot :)
Vagy adj csókot a nyakára, vagy orrára, homlokára :)
Nem vagyok meleg, de amilyen hülye állat vagyok sráckènt, olyan merész lennék csajkènt :)
Nagyon menne úgy értem xd
Nem akarlak elkeseríteni, mert biztos van kivétel, meg lehet az is állhat a háttérben, hogy félős a pasi és azért nem kezdeményez többet.
De egyébként tapasztalatból mondom mi akkor szoktunk egy csajt a barátzónába rakni, ha jó vele beszélgetni, de egyáltalán nem vonz külsőre és szexuálisan.
1. Ha van barátnője akkor sehogy,hagyd hogy boldogak legyenek.
2. Ha még nem tetted meg közöld vele hogy tetszik neked és reménykedj hogy kölcsönös.
3. Ha mondtad neki és elutasít próbálj változtatni magadon és a viselkedéseden, barátkozz vele,kérdezd meg milyen lányt keres és próbálj az lenni. Persze,csak úgy hogy nem leszel saját magad szöges ellentéte, ha csak emiatt váltasz teljes életfelfogást az hamar ki fog derülni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Szerencsére nincs barátnője :)
Viszont kicsit érdekes a helyzet, mivel elmondtam neki, hogy nekem tetszik, de ő azt mondta hogy maradjunk barátok. De régen (és még most is) csinál vagy mond félreérthető dolgokat, és küld jeleket. (Legalábbis szerintem azok jelek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!