Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintem tetszek egy fiúnak....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem tetszek egy fiúnak. Hogyan ismerhetem fel a jeleit?

Figyelt kérdés
Van egy velem egyidős fiú, aki nekem tetszik, és lehet hogy én is tetszek neki. Ma furán viselkedett, folyamatosan szemezett velem, oda jött mellém, folyton engem figyelt, ezek lehetnek jelek? Várjak pár napot hátha megy ez a dolog tovább is?
2021. máj. 26. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha keresi a szemkontaktust, akkor az már szerintem jelent valamit.

Várj néhány napot, valószínűleg fogja keresni a társaságodat többször is.

Drukkolok!

2021. máj. 26. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezek alapján tetszel neki. Én is azt javaslom, hogy várj még egy kicsit, de nyugodtan adj neki jeleket pl.: szemezz vele, mosolyogj rá, menj oda hozzá. Utána majd remélhetőleg cselekszik ő. De a lényeg, tölts vele időt, hogy tudja ő is bejön neked.

És sok sikert :)

2021. máj. 26. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot, mindenképpen írni fogok ha lesz valami, már tegnap is az történt, hogy odaálltam mellé, nem csináltam semmit csak odaálltam, pont úgy jött ki, hogy belebeszéltem valakinek a mondandójába erre az a fiú suttogva megkért hogy ne szóljak közbe. Ez is lehet egy jel?
2021. máj. 26. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek általában kicsit feszültek, ha olyas valakivel kell szemkontaktust tartaniuk, aki tetszik nekik. Ezért gyakran az a tetszés jele, ha azonnal elkapja a tekintetét, amint ránézel. De természetesen azok is lehetnek jelek, amiket írtál, úgyhogy sok sikert!:)
2021. máj. 26. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bizony ,te vagy akire vágyik. Ha neked is tetszik ,viszonozd a gesztusokat,bátorítsd.
2021. máj. 27. 00:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Ma is volt szemezés, jött mellettem amikor mentem le az udvarra, mindig úg mozgott hogy a közelemben legyen, szerintem pár nap és lesz valami
2021. máj. 27. 21:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma nagyon sokat beszélgetett velem, és sokat szemezett is😄😄
2021. máj. 31. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!