Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, hogy ismerhetem meg?
Na szóval, ö még csak 16 éves. Én 18 vagyok. Annyit ki tudtam nyomozni, hogy hol lakik, és hogy hívják. Többször láttam már, de ugye a munkahelyről, onnan is csak nagy távolságrol... Arra gondoltam, hogy bejelölöm Facebookon és ott megismerem, mert a hülye műszak miatt lehetetlen személyesen... Tudtok tippeket/ tapasztalatokat írni? Gondolom az rossz kezdés lenne, hogy "sokszor láttalak már de nem tudtam veled beszélni" vagy csak én gondolom rosszul? Szerintem ez nem jó, mert tényleg akartam, de a munkahely nem engedi.. Segítsetek légyszives, meg szeretném őt ismerni. Olyavtam máshol, hogy "add magad" "bókolj" ehhez kéne valami konkrétum.. :/
Köszönöm a segitségeket
Túlbonyolítod. Ha a "hülye " műszak a megszólítást se teszi lehetővé, akkor hogy akaraod? :)
Tessék szépen odamenni hozzá, felvázolni, hogy szimpatikus, stb, aztán meghívni valahova. Mi baj lehet? Max. elmondja ő is, hogy mit gondol. Tragédia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!