Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Veletek is volt mar olyan,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt mar olyan, hogy amikor osszetortek a szived, fizikailag fajt?

Figyelt kérdés

Nyugtassatok meg, hogy nem csak velem volt ilyen. 3 eve szerelmes vagyok egy fiuba, aki tavaly ment el az iskolankbol. Sokszor ugy ereztem, o is nyitna felem, de sokszor ugy, hogy nem. Mar nem lattam egy eve. Tudom, hogy sok baratnoje volt eddig, es szamitottan ra, hogy meg lesz is, viszont amikor insta sztorijaban meglattam, hogy egy lannyal csokolozik, szo szerint fajdalom hasitott belem. Probaltam elfelejteni, de egyszeruen nem megy, folyton ot lesem hatha posztol valahova. Rengetegszer sirom magam alomba. Es amikor meghallok egy olyan zenet, ami ra emlekeztet, belem hasit a fajdalom, es a tudat, hogy igazabol elvesztettem.

L/16

2021. máj. 22. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ismerős a helyzet. Velem folyamatosan megtörténik és amikor hatalmába kerít a szomorúság, olyan erős lelki fájdalmat érzek, hogy már szinte összeesek és akik azt mondják, hogy el fog múlni vagy idővel jobb lesz nem mondanak igazat, én is csak megtanultam ezekkel együtt élni.
2021. máj. 22. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze nagyon sokszor voltam így.

Sőt az utolsó barátnőmmel amikor szakítottunk kb 2 évig fizikailag fájt...a mai napig néha rá lesek mivan vele.

2021. máj. 22. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Nem vesztetted el, mert nem volt a tiéd.

Pár évvel idősebbként olvasva csak nekem fura, hogy még 1 év után is ennyire hatással van rá?

Minek követed még mindig? Jelzett, hogy szeretne tőled valamit vagy csak reménykedsz és fantáziálsz?

Ez az egész gyakorlatilag nem más mint önmagad gyötrése.

2021. máj. 22. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. máj. 22. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
3-as. Tudod minden ember más és más. Mindenki másképp szeret és máshogy éli át dolgozza fel a fájdalmat. Valaki tudomást se vesz róla könnyen továbblép, de egy nagyon mély érzésű ember, aki a szíve legmélyéből tud szeretni annak maga a pokol. Tudom, mert én is ilyen vagyok.
2021. máj. 22. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pár éve
2021. máj. 22. 20:33
 7/8 A kérdező kommentje:
3as valaszolo: igen, lehet ezzel mar csak magamat gyotrom...
2021. máj. 22. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan :(
2021. máj. 22. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!