Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt mar olyan, hogy amikor osszetortek a szived, fizikailag fajt?
Nyugtassatok meg, hogy nem csak velem volt ilyen. 3 eve szerelmes vagyok egy fiuba, aki tavaly ment el az iskolankbol. Sokszor ugy ereztem, o is nyitna felem, de sokszor ugy, hogy nem. Mar nem lattam egy eve. Tudom, hogy sok baratnoje volt eddig, es szamitottan ra, hogy meg lesz is, viszont amikor insta sztorijaban meglattam, hogy egy lannyal csokolozik, szo szerint fajdalom hasitott belem. Probaltam elfelejteni, de egyszeruen nem megy, folyton ot lesem hatha posztol valahova. Rengetegszer sirom magam alomba. Es amikor meghallok egy olyan zenet, ami ra emlekeztet, belem hasit a fajdalom, es a tudat, hogy igazabol elvesztettem.
L/16
Persze nagyon sokszor voltam így.
Sőt az utolsó barátnőmmel amikor szakítottunk kb 2 évig fizikailag fájt...a mai napig néha rá lesek mivan vele.
Nem vesztetted el, mert nem volt a tiéd.
Pár évvel idősebbként olvasva csak nekem fura, hogy még 1 év után is ennyire hatással van rá?
Minek követed még mindig? Jelzett, hogy szeretne tőled valamit vagy csak reménykedsz és fantáziálsz?
Ez az egész gyakorlatilag nem más mint önmagad gyötrése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!