Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mihez lehet kezdeni ha a barátnőd nem vonzódik hozzád fizikailag?
Mond meg neki hogy ez volt az első alkalmad és kérd meg hogy legyen egy kicsit türelmesebb, gyakoroljatok sokat és vezessen be ezekbe a dolgokba mert neki több tapasztalata van.
Ezzel kezdeném mert azt mondod szeret meg szerelmes beléd, hát jó, higgyük el.
Ha ezt nem szeretné akkor viszont készülj fel rá hogy ennek a dolognak vége, ha a csók nem mozgatta meg a fantáziáját akkor halott a dolog csinálhatsz akármit csak ő nem akar szakítani mert nem szeretne ő lenni a "rossz"
A barátnőd nem nem vonzódik hozzád, hanem csak egy kis ribi aki kihasználna:/
A barátommal két hónap után csókolóztunk igazából, neki is az első volt és ő is parázott hogy nehogy elrontsa. De szerintem ez nagyon édes és én örültem is hogy én lehettem az első^^
Szerintem keress egy olyan lányt aki téged magadat értékel és nem csak arra megy hogy legyen valakije
én is olyan vagyok, hogy nem akarok tanítgatni, nekem tapasztalt társ kell. értékeld, hogy őszinte és nyílt volt veled!
amúgy természetesen gyakorlással mindenbe bele lehet jönni
"Valahol mindenkinek el kell kezdeni."
igen, ez így van. csak ne velem kezdje
"Ha meg annyira zavarja a lányt akkor miért nem lépett tovább?"
szerintem is, én is ezt tenném.
"És ha annyira szerelmes belé, akkor legyen türelmesebb... Szerintem megérdemli a srác, hogy normális kapcsolata legyen."
egyetértek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!