Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Viszonzatlan szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akire már az első pillanatnál felfigyeltem. Észre vettem, hogy amiben lehet nagyon hasonlítunk. Megpróbaltam közel kerülni hozzá, de az egyik nap úgy jött be, hogy lett egy barátnője. Igazából olyankor ez nem annyira viselt meg, úgy látszott, hogy sikerült elfelejtenem, de nem rég megint elkezdtem érezni iránta valamit. Ő még mindig együtt van a barátnőjével és én még mindig nem tudom elfelejteni. Lehet hogy ha jobban megismerne talán ő is érezne irántam valamit, mert tenyleg sok mindenben hasonlítunk és összeillenénk, de egyrészt erre nagyon kevés esély van, masrészt a barátnőjével lévő kapcsolata is elég erős.

Mit tehetnék ilyenkor? Hogy a tudnám elfelejteni őt?

2021. máj. 17. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Találsz mást

Hány éves vagy?

2021. máj. 17. 14:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezia szerintem ne nsgxon probalkozz ha csak meg akart feltekenyiteni elerte de szerintem nem annyira Te vagy az embere amúgy hasonlo az erzés

Egyszer volt egy srac aki nagyon bejott szerettem de aztan egy beszélgetes során mondta hogy egy "baratnőmbe" szerelmes de igy osztalyszinten beszelgettunk aztan elhútam bógni végul ereztem ujra valamit ez az embor irant aztán a baratnom elm9ndta a félosztalynak am ugs sikerult hogy én írtam neki tintával (ilYen tintas rendes tolal )

Szoval nem tudta elolvasni es odaadta a fel osztalynak hogy ók olvassak el egébkent ugyqnúgy beszélgetek a sráccal néhe

2021. máj. 18. 22:01
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 neked elmúlt az érzés? Hogyan?
2021. máj. 19. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia úgy múlt el az érzes hogy hát másik barátnőm aki nem szerepelt eddig ő is szerelmes volt belé es a legjobb barátnője lett az akibe a srác belezugott

1. Kimondtam a szombámban rá minden csúnyaszót átoot ami eszembe jut

2. Végig gondoltam kell-e nekem ő úgy hogy tudom hogy nem szeret es amugx ha már egymásra találtak miert is bolygassam fel őket

3. Átgondoltam mi is törtent valójában mit éreztem iránta

4. Betömtem 1 tábla csokit máris jobb lett a kedvem már nem érdekelt

Csináljon azt amit akar menjen a fr@ncba ha nem engem szeret ha nem tudta meg annál jobb

Aztán megmerek kérd3zni tőle dolgokat

Stb. Mivel mindketten töri szakkőrre járunk van ürügy ha beszélni akarok vele de azota már mason izgulok hogy az aki iránt tényleg szerelmet érzek ő szerete engem

Amúgy van egy masik taktikám is ilyen esetekre.🙂

2021. máj. 20. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
#2-es írta
2021. máj. 20. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!