Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Manapság már egy fiú se tud...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már egy fiú se tud szeretni?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy Google, Pinterest tele van viszonzatlan szerelem idézetekkel, gondolom azokat mind lányok írták. A lányok naponta tele sírják a párnájukat egy fiú miatt, aki tetszik nekik, akkor is ha nem is ismerik. De eddig ha egy fiúnak tetszett egy lány csak azt hallottam hogy:"úgy lefektetném" és hasonlók. Egyik se mondta hogy:"én minden nap rád gondolok, amikor neked eszedbe se jutok" pedig a lányok (akiket ismerek és én is, meg az idézetek alapján is) mindegyik ezt mondta és így gondolkozott. Mitől és miért lehet ez?!

2021. ápr. 13. 19:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
De, vannak fiúk, akik minden nap rá gondolnak az adott lányra, csak általában ezek a fiúk le vannak szarva.
2021. ápr. 13. 19:12
 2/20 B.dávid.F ***** válasza:
96%
Sajnos jól mondja az első válaszoló
2021. ápr. 13. 19:31
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
A fiúk inkább magukban tartják ezeket az érzéseket. Nem szeretünk gyengének látszani. Másrészt a Pinterestet nők használják többségben, ezért több nőknek-célzott tartalom van rajta. Szerintem a szomorúságnál is így van, hogy (pl szakítás) a lányok beszélnek róla a barátaiknak, ők általánosságban rövidebb idő alatt, de sokkal szomorúbbak, míg a fiúk megpróbálják más dolgokkal lekötni a figyelmüket, ezét nem mutatják a külvilágnak a bánatukat, viszont sokkal hosszabb idő ténylegesen feldolgozni valamit.
2021. ápr. 13. 19:32
 4/20 B.dávid.F ***** válasza:
28%
Egy normális fiú (aki amúgy nem bulizik,stb)ilyenkor kezd inni
2021. ápr. 13. 19:34
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
És engem ki fog szeretni?
2021. ápr. 13. 20:08
 6/20 anonim ***** válasza:
76%
Én is az elsőnek a véleményén vagyok. Amikor szartam a nőre meg csak a szex miatt voltam vele, akkor tudott szeretni, bármikor amikor elmondtam hogy szerelmes vagyok le voltam szarva...ezért szeretni egy nőt is? Kicsit már meguntam a dolgot ezért nem szeretem egyik sem (szerelemből).
2021. ápr. 13. 20:11
 7/20 anonim ***** válasza:
62%
Mintha a nők annyira igényelnék a szeretetet...
2021. ápr. 13. 20:25
 8/20 anonim ***** válasza:
89%
De igen nekem mondott már ilyeneket a barátom, szóval ez nem igaz
2021. ápr. 13. 20:50
 9/20 anonim ***** válasza:
97%

19 éves fiúként érzem ugyan ezt fordítva. Rég óta vágyom egy olyan barátnőre, akit szerethetek és sokat tervezgetek magamban, hogy ha lenne, merre vinném, mit csinálnánk, vajon mihez mit szólna, neki ez hogy esne, meg hasonlók.

Én is szoktam nem egy két órát szomorkodni, hogy nincs kinek elmesélnem az érzéseim és nem tudok egy ölelést sem adni, csak a párnámnak. Szívesen írnék szerelmes verseket, vagy bármilyen kreatív ötlettel elmondani neki, hogy szeretem és törődök vele.

2021. ápr. 13. 20:55
 10/20 anonim ***** válasza:
70%

A lányok álmodozóak. Azt gondolják, hogy valamilyen elérhetetlen fiú kell nekik. Sajnos tévednek. Figyeljétek meg a filmsztár férfiak mennyi évig vannak együtt osszeházasodva. Néhány év és vége. Miért van ez? Mert a lányok kivetitik ideáljukat és ha megkapják kiderül nem az! Nem olyan.

Egy férfi aki alárendeli magát egy női érzésvilágnak szavait, kívánságait lesi "mit szól hozzá" , nem igazán jó mert elinditassz egy kényeztetést. Nem.. Vagy alkalmazkodik életmódodhoz vagy nem. Ennyi. Akkor passzol hozzád ha elkísér ide-oda. Mert kihozhatsz egy szeszélyt a nőből, hogy ezt-azt kéri.

Persze bizonyos helyeken és időben helyt kell állni a férfinak, de ha átadod az osszes írányitást egy nőnek annak a kapcsolatnak vége. Azért ettől még egy férfi nagyon is szeretheti párját, hogy minden nap gondol rá. De a lánynak és a fiúnak is jó sokat kell keresgélni hogy megtalálja Azt.

2021. ápr. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!