Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már egy fiú se tud szeretni?
19 éves fiúként érzem ugyan ezt fordítva. Rég óta vágyom egy olyan barátnőre, akit szerethetek és sokat tervezgetek magamban, hogy ha lenne, merre vinném, mit csinálnánk, vajon mihez mit szólna, neki ez hogy esne, meg hasonlók.
Én is szoktam nem egy két órát szomorkodni, hogy nincs kinek elmesélnem az érzéseim és nem tudok egy ölelést sem adni, csak a párnámnak. Szívesen írnék szerelmes verseket, vagy bármilyen kreatív ötlettel elmondani neki, hogy szeretem és törődök vele.
A lányok álmodozóak. Azt gondolják, hogy valamilyen elérhetetlen fiú kell nekik. Sajnos tévednek. Figyeljétek meg a filmsztár férfiak mennyi évig vannak együtt osszeházasodva. Néhány év és vége. Miért van ez? Mert a lányok kivetitik ideáljukat és ha megkapják kiderül nem az! Nem olyan.
Egy férfi aki alárendeli magát egy női érzésvilágnak szavait, kívánságait lesi "mit szól hozzá" , nem igazán jó mert elinditassz egy kényeztetést. Nem.. Vagy alkalmazkodik életmódodhoz vagy nem. Ennyi. Akkor passzol hozzád ha elkísér ide-oda. Mert kihozhatsz egy szeszélyt a nőből, hogy ezt-azt kéri.
Persze bizonyos helyeken és időben helyt kell állni a férfinak, de ha átadod az osszes írányitást egy nőnek annak a kapcsolatnak vége. Azért ettől még egy férfi nagyon is szeretheti párját, hogy minden nap gondol rá. De a lánynak és a fiúnak is jó sokat kell keresgélni hogy megtalálja Azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!