Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már egy fiú se tud szeretni?
Úristen ember, milyen különböző világot élünk meg? Én PONT teljesen az ellenkezőjét láttam. Én, meg a legjobb barátom is annyira vágyik barátnőre, szerelemre, érzelmekre, romantikára, meg annyit nosztalgiázunk az exeinkről, akiket még mindig szeretünk, de a lányoknál SEMMI ilyet nem láttam. Semmi érzelmeskedést, semmi intimitást, én meg teli vagyok ilyenekkel.
Szóval remélem egyszer én is járok abba a körbe, ahol a lányok vágynak romantikára, érzelmekre.
Mert a lányok és a fiúk mások. A fiúk azt élvezik általában (tisztelet a kivételnek), ha lefekhetnek a lánnyal.
A lányok meg azt, hogyha a fiú törődik vele, nem csak ágyba szeretne vele kerülni.
Bocsáss meg, de muszáj cáfolnom. Ez csupán saját vélemény...
Nagyon sok ilyen ember van, fiú is, lány is. A gond, hogy manapság annak ellenére, hogy ha valakinek tetszik a másik, és ez kölcsönössé válik, akkor is elfoghatja őket valami kellemetlen érzés. Csúnyán mondva, cikinek, gáznak tekintik, hogy pont Ő vele dobott össze a sors, hogy pont Ő tetszett meg, mert lehet nem egy csúcskategória, de nem is rendezetlen, vagy udvariatlan, és van saját stílusa, ami lehet meggyőző, és még talán kulturált is... Ezt ismerősök, és néhány barát beszámolójából következtettem.
Nekem például nem volt még barátnőm, itt 20 éves férfiként, pedig jelenleg aki nagyon tetszik, reá pont ahogy mondod, mindennap gondolok. Egy olyan nő (19 éves), aki szerintem elbűvölően szép, és amikor társalogtam vele, hallgattam, lenyűgözött az intelligenciája, korunkat meghazudtoló módon voltunk képesek társalogni, témákat kifejteni, és nem kaptunk össze ha nem értettünk valamiben egyet. Mégis olykor kicsit más velem... Cinikus, kissé szúrós, ha közösségben vagyunk, és annyira érzem, hogy stresszes a jó viszony miatt. Itt a lényeg, hogy ha jól érzed magad, akivel sínen vagytok, azt a vonatot ne siklasd ki , csak mert mások furcsa tekinteteket vágnának érte! Ilyenkor jön a vagy igen, vagy nem faktor, ez a kockázat az ismerkedésben, amit oly sokan nem merünk vállalni, ha nemet mondanak. Ettől még lehet köztetek jó viszony.
Szerintem ha ezeket a média, és modern társadalom által alkotott illúziókat elfújnánk, annyival jobb lenne ismerkedni. Nem lenne annyi önbizalomhiányos, annyi kétségbeesett ember, akik nem találtak, ha nem is életre szóló társat, de egy egészséges kapcsolatra szintén vágyó egyént. Így a fiatalság nem lenne elferdítve, hogy aki többet ül otthon, az egyből egy TROLL KOCKA, aki többet sportol az egy TUSKÓ. Én példaképpen annak ellenére, hogy nagy számítógépes voltam, heti 3-4 alkalommal nyomtam komolyan a vízilabdát (1,5 órás edzések), aztán meg úsztam, és nem vagyok rossz tanuló sem.
Ahogy az 1-es válaszoló is megmondta, igen tömören, sokszor ott vannak az orrunk előtt az ilyen emberek, akár barát, akár szerelmi társ, csak nem vesszük figyelembe őket, mert a fránya elvárások mindig, akár ezer kicsit horog, belénk akaszkodnak, és húznak vissza a buborékba...
Megint mondom, ez saját vélemény...
12
Abban igazad van hogy a legtöbb férfi a szexre megy
De a legtöbb nő se olyan férfira vágynak akik tudnak szeretetet adni,hanem a bunkó taplokat szeretik
Szóval légyszi ne gyere itt a feminista szovegeddel.Mindketto nem megéri a pénzét és megy az alszenteskedes meg a hazudozás ezerrel
De, hidd el, hogy tudnak.
(a gy*kereket meg el kel kerülni)
Egy fiú se tud szeretni? Ez csak valami negatív tapasztalatból kiinduló kérdés lehet.
Sajnos sok olyat láttam, hogy "aki nem tud szeretni" típusú, bunkó férfi sokkal jobban tud érvényesülni nőknél, mint a visszahúzódóbb, jólneveltebb inteligensebbek. Szerencsére nem minden nő bukik a bunkó, nagyszájú, nagydumás férfiakra, nem is szeretnék ez alapján általánosítani.
Szerintem Nem érdemes semmilyen kijelentést tenni a férfiak/nők egészét illetően, annyira sokfélék vagyunk.
Most nézzük meg az érem másik oldalát. A nők azon típusát, aki szintén nem tudnak szeretni, csak játszadozni a pasikkal...
Nagyon sok rosszat hallottam egy bizonyos szarkavaró-pasikat hitegető női viselkedés típusról. Úgy csinál, mintha tetszene neki a férfi, aztán mégsem. Ha a nő találkozik egy szerinte jobb férfival, de közben van barátja, akkor letagadja őt, hirtelen egyedülállónak nevezi magát. Ha viszont tényleg egyedülálló, de nem szimpatikus férfival találkozik, akkor azt hazudja, hogy van pasija, csak kopjon már le róla a csávó.
Beszélhetünk még arról is, amikor párhuzamosan több pasival jár egy nő, amint talál egy számára jobbat, akkor lekoptatja a korábbi szeretőket. Úgy váltogatja a fiúkat, ahogy a majom közlekedik a fán; amint megfogja a következő fa ágát, elengedi a régit.
Egyértelműen figyelni kell egy nő jelzéseit párkereséskor, de amikor csak hazugságból jelez érzelem nélkül, akkor mi a helyzet? Csalóka dolog.
Sajnos azt látom, sok nő csak szórakozásból hitegeti a pasikat, gonosz játékot űzve velük, máskor meg előadják az áldozati szerepet kétszínűen. Szép nőből sok van, megbízható, jó személyiségű hölgyből viszont hiány állt elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!