Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? 16/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 16/F

Figyelt kérdés

Röviden tömören annyi a lényeg, hogy volt egy lány még tavaly akivel majdnem összejöttünk, de megmondtam neki hogy legyünk csak barátok.

Azóta a lány folyamatosan tetszik, nem tudom kiverni a fejemből, már több mint egy éve, úgyis, hogy alig beszélünk.

Egyszerűen ő tökéletes nekem és nem tudok mit tenni ez ellen.És már nem csak arról van szó hogy tetszene, hanem szerelmes vagyok belé.

Van valami tippetek mitől felejthetném el?

Mert nem érdekelnek más lányok csak ő, de nem akarok egész életemben e miatt szenvedni

2021. máj. 12. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
De mér akarod elfelejteni? Mér nem próbálod meg vele újra összehozni a dolgot, hátha még mindig bejössz neki és összejönne veled.
2021. máj. 12. 09:19
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Kerülöd ezt a lányt és nekiállsz ismerkedni.

Így hogy már "lekoppintottad" ne reménykedj semmiben vele kapcsolatban

2021. máj. 12. 09:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Én megpróbáltam, de megmondta hogy csak barátok lehetünm

2021. máj. 12. 09:22
 4/8 Salilala ***** válasza:
94%

Hát, egyszer leráztad, ne csodálkozz hogy visszaadja...

ettől függetlenül még mindig vonzódik hozzád, vess be valami mást. Vagy akkor teljesen felejtsd el. Döntsd el, hogy most újra ismerkedni kezdesz, vagy visszaszerzed...

2021. máj. 12. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer visszautasítottad. Érthető hogy így reagál. Sztem szakítsd meg vele a kapcsolatot, ne nezegesd a posztjait, teljesen ignoráld.
2021. máj. 12. 10:02
 6/8 anonim válasza:
9%

Mi az hogy azóta csak folyamatosan tetszik? :D

Jöjj össze vele vagy dugd meg.

2021. máj. 12. 12:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát biztos hogy nem jövök be neki, de már nem is nagyon beszélünk egymással meg nem is keres engem soha szóval.

De nem tudom elfelejteni

2021. máj. 12. 22:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Bizony megesik mindenkivel, hogy az elérhetetlen után vágyódunk a párkapcsolatunkban. Ezt tartsd figyelembe. Ha hipp - hopp összejöttetek volna, akkor már dobtad is volna. Ez most éppen tanulóidőd, hogyan és miként kell megbecsülnöd párodat. Valószínűleg a jövőben is olyan lány fog tetszeni neked, aki sokáig nem a te akaratod szerint viselkedik, ellen áll neked.

Ez azonban természetes, az emberi érzelmek különös dinamikája.

Talán ebből a legnagyobb tanulság, hogy hagyni kell időt többet arra, hogy eldöntsd a dolgokat. (ja és lehet hogy férfi és nő között nincs olyan, hogy barátság.)

2021. máj. 13. 05:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!