Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátotok szerelmével összejönni?
Üdv!
Én ennyire azért nem látom feketének vagy fehérnek a dolgot!
Alapvetően én mélységesen elítélem, ha valak elveszi a barátjától a nőjét, de itt egyáltalán nem ez a helyzet!
Csóri spanod, ahogy a fent említettekből lejött tulajdonképp midnekibe is szerelmes lenne, aki rámosolyog!
De most tök őszintén gondolj bele, hogy ha együtt jártok bulizni és a spanodnak minden nő megtetszik, akkor amíg vele vagy te nem ismerkedhetsz lányokkal, mert belegázolsz a lelki világába?
A lánnyal kapcsolatban, csak annyit tudnék mondani, hogy nem veszíthetsz semmit.
Látszólag kezd lecsengeni ez a pandémiás időszak és szép lassan elkezdi mindenki visszakapni a szabadságát.
Ez neked is kapóra jöhet!
Ha úgy gondolod, hogy egy próbát megér a jány akkor írj rá, hogy szívesen találkoznál vele, ha már lassan úgy is lehet menni bulizni, mert múltkor amikor találkoztatok nem voltál a toppon és így nem tudtál annyi figyelmet szentelni neki amennyit szerettél volna, vagy valami nyálas duma!
Ha ezen neagyisten megsértődik a barátod akkor bennem felmerülne a kérdés, hogy milyen barát is!?
Na hát én nagyjából ennyit tudtam hozzátenni a dologhoz! :D
Fejlemény! Május 7. megyünk megint velük házibuliba, viszont haverom nem tud jönni. Mivel több lett nem így nem írok rá, bár lehet ott beszélek majd vele.
#5 Igen... Csak az osztályból 3 lányba volt "szerelmes" :D És mind visszautasította. Mesélt már valami kémiát lányokkal, de semmit nem tudott eddig felmutatni. És igen, ha ezen megsértődne, akkor nem számít ő mint barát, csak nem tudom magam a helyébe képzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!