Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem életem szerelmével, aki mostmár csak kihasznál engem, és én gyötrődök, mi legyen?
11 hónapja már hogy összejöttünk, én 22F, ő 19L, életünk legnagyobb szerelme volt? ez.
De ő már egy ideje kijött ebből, de még néha 2-3 hetente együtt ... alszunk. Beszélni nem beszélünk már.
Viszont én még bele vagyok esve.
Mi ez szerintetek?
Lányok, miért csináljátok ezt hogy nagy szerelem után, még szexre hasznájátok a pasit, és nem törődtök azzal hogy a pasi mit érez? mi lehet ez? nem értem a szitut. (külsőre amúgy nagyon bejövök neki,és nem is titkolja).
szerintem kerdezz ra mert egy kapcsolatban fontos hogy a felek megosszak a problemajukat foleg ha valami zavaro van a kapcsolatban.
nem ertem hogy szerinted hogy hasznalna ki, ha egy honapban ketszer alszotok egyutt... es hogy erted hogy nem beszeltek? nincs kozos tema ?
Nincs közös téma, lesz*arás van. még néha elköszönés sincs.
Az életem szerelme azt jelenti, hogy ennyire még sosem tetszett senki és nem is fog. Nála is ugyanez volt.
Kommunikáció nem működik, kérdem mi baj: rám mosolyog és azt mondja semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!