Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan jó csókolózni?
Figyelt kérdés
Nekem rémesen gusztustalannak hangzik:(
És látszik
Fuj
De ha meggyőztök, hogy tényleg jó, eskü elhiszem
2021. máj. 9. 11:40
1/10 anonim válasza:
Ha a megfelelő emberrel teszed, akkor tényleg nagyon jó :)
2/10 anonim válasza:
Győzzön meg a fene, a te bajod hogy alkalmatlan vagy
3/10 anonim válasza:
Igen, tok undi, ne is csinald soha, telefertozitek egymast az undorito nyallal meg bakteriumokkal...
Amugy hany eves vagy, 11?
4/10 anonim válasza:
Nekem nem a csók folyamata a lényeg, hanem ad egy különös érzést, hogy közelebb kerültünk egymáshoz, meg olyan mintha adtam volna egy kis darabot magamból a másiknak, és a másik is ugyan így nekem is.
5/10 anonim válasza:
Fiú vagy lány kérdező ? Vagy azt se tudod !
Csókolózni jó !
6/10 anonim válasza:
ha egy kanos idiota vagy ugy fog alllni a farkad kozbe te niemand
7/10 anonim válasza:
Próbáld ki csak annyit tudok mondani, kár ide a beszéd..
8/10 anonim válasza:
Ha jó a partner, akkor igen. De van, akivel tényleg borzalmas és visszaemlékezni is szörnyű. :D
9/10 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy egy bármilyen jött ment emberrel egy buliban vagy a szerelmeddel. Ha olyan csinálod akit tényleg szeretsz csodálatos
10/10 anonim válasza:
Nem mindegy, kivel és hogyan csókol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!