Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell csókolózni ( nyelves csók)?
Figyelt kérdés
17 leszek most nyáron, de még nem igazán csókolóztam...
Mármint buliban igen, csak hát akkor volt bennem alkohol ( nem ittam magam seggrészegre!! ) és nem igazán emlékszem rá hogy s mint volt
Barátom eddig nemigen volt, igazából nagyon magamnakvaló, félénk csaj vagyok. Bulizni 1.5 havonta szoktam, akkor se a filmszakadásig.
Az érdekelne, mi a nyelves csók menete?
Az megvan, hogy a nyelvem át kell dugni a másik szájába
De mit csináljak??
Légyszi ne írjâtok, hogy kamu kérdés mert nem az, én örülnék ha nem kellene ilyen ciki dolgokat kiirogatnom a netre :/
NORMÁLIS, értelmes válaszokat várok. A "fuuu de prűd vagy" meg ehhez hasonlóakat, ne írjátok
17/l
2020. júl. 23. 22:03
1/4 anonim válasza:
Nyugi ha oda kerülsz tudni fogod vagy majd a partnered meg fog tannitani
2/4 anonim válasza:
Gyakorlatilag mint a rendes csók, csak közben simogatjátok egymás nyelvét
3/4 anonim válasza:
Tanítottam már meg több lányt is csókolózni, így nyelves csókra is. Ha nem kamu a kérdésed, segíthetek neked is.
4/4 anonim válasza:
Nem kell sokat idôzni a másik szájában,csak megnyaljátok egymás nyelvét,legalábbis mi így szoktuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!