Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell nyelves csókolózni?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval már régóta beszélhetünk és nemtudom valahogy ledugta a nyelvét a számon és én meg elkezdtem hogy ezmi jezusom xddd
De annyira melyre nyomta ...
Ilyenkor hogy kell reagálni? És egy oldalon csokoloztunk
Meg nem csokoloztam massal
Bocsánat a hülye kérdésért :D
17L
2018. aug. 20. 18:03
1/1 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ne nyomja le annyira a torkodon a nyelvét. Vagy dugd kijjebb a sajatod, es akkor hatha feljut neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!