Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell csókolózni?
Valaki leírná pontosan ,hogyan kell?! 😊
15/L
Mért töri ezen mindenki magát...
Az alapja ugyan az mindnek de minden párnak megvan a sajátossága (ahogy eddig tapasztaltam) szóval ezt nem lehet pontosan elmondani. Ösztönből fog jönni. Higyj nekem. Elrontani meg nem tudod😉
Szia:)
a napokban már egyszer feltették ezt a kérdést és ezt tudtam most is írni:)..:
huh ezt nagyon nehéz leírni, főleg hogy ezer félek képpen lehet:D Hát, szerintem az a legegyszerűbb, ha mind a ketten résnyire nyitjátok az szátok, és konkrétan és össze érintitek kicsit elcsúsztatva hogy konkrétan össze illeszkedjenek az ajkak (a szájnyílásba essen a felső vagy alsó ajak rész):)
Hát ha fiú lennél könnyebb lenne, mert a fiú odalép hozzád, megfogja a derekad vagy a nyakad és lassan az arcodhoz hajol majd lassan, lágyan megcsókol :)
De mivel lány vagy, a szitu hasonló, ha a fiú kezdeményez, fogadd a csókot, lágyan, gyengéden! nem kell rögtön a fiú torkán ledugni a nyelved :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!