Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lilikeeeeeeeeeee kérdése:
Hány éves korban "ajánlatos" elöszőr csókolózni?
Figyelt kérdés
tudom,hogy ez elég változó,de mégis mikor a legjobb? :D2016. jan. 4. 18:07
1/6 anonim válasza:
Azt nem tudom mikor "ajánlatos" de én először 13 évesen csókolóztam. Egyszer :D Aztán egy év múlva lett olyan pasim akivel utána rendesen nem csak egyszer az egész kapcsolat alatt. :)
2/6 anonim válasza:
Ilyen nincs hogy mikor ajánlatos.Majd jön magától,nem kell erőltetned.Az én véleményem az,hogy 13 év alatt felesleges.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2016. jan. 4. 18:46
4/6 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy ajánlott. Vannak akiknél már ovodás korban megtörténik. Persze ettől még felesleges és értelmetlen. Én azt mondanám, hogy kb. 14 éves kor körül már lehetne.
5/6 anonim válasza:
énis oviban lekaptam valakit anno :DDD mondjuk csak képről tudom,egyébként nem is emlékszem rá xd
első normális csókom 16 évesen volt..illetve inkább smárolásnak nevezném,nem normálisnak,mert fél üveg vodka után történt vadidegennel xd
6/6 anonim válasza:
Az első csókom 16 évesen volt, de az első JÓ csókom csak 18 évesen. Addig nem nagyon élveztem, érnem kellett hozzá. :D De én vagyok csak ilyen későn érő típus. Szerintem 14 évesen már simán mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!