Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helo hogy kell csókolózni? Legyszi evvel nem segítettek hogy jön magától meg kioktatni se kell. a többi lent 👇
Én nem akarlak kioktatni, sem pedig beleszólni, de szerintem nem pont most, a járvány idején a legeslegjobb az ilyesmit csinálni
Mi is a barátnőmmek szüneteltetjük az hasonlókat
Puszit csak adtál már valakinek, anyukádnak talán.
Na ugyan úgy fogj hozzá csak ez más lesz, lassabban és érzéssel kell csinálni. Először pici puszikat majd jól csókold meg ha érzed azt már rajta hogy ő is akarja.
Ezt nagyon nem lehet leírni.
Amit én tapasztaltam az az, hogy ha csak megpuszilod a száját akkor már érzed milyen és automatikusan tudod mi kell ahhoz, hogy még jobb legyen és csak csinálod.
Csak ennyi az egész :D
Én is olyan lánnyal csókolóztam aki már jóval tapasztaltabb volt de mivel azt hitte én is így ő csinálta rendesen és innen rögtön tudtam hogyan kell.
Tehát ha a lány már csókolózott akkor az neked még jól is jöhet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!