Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem merek csókolózni?
Figyelt kérdés
Sokszor volt rá alkalmam mikor megakartak csókolni de mindig elhúztam magam.2 napja van egy barátom és pénteken találkozunk megint és valószínű megakar csókolni.Én annyira félek mert tudom hogy nem fogom hagyni bármit is csinálhat.Mit tegyek?Nagyon rosszul érzem már magam.17/L2020. márc. 4. 10:08
1/4 anonim válasza:
Mond el neki hogy sosem merted és akkor majd szépen rávezet!
3/4 anonim válasza:
Ha megakar csokolni akkor mondd hogy neked az meg korai, es oleld meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!