Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kell csokolozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csokolozni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez egy nagyon amator kerdes de meg fiatal vagyok es sosem csokoloztam viszont van egy fiu akivel alakulgat valami es szeretnem jol csinalni (lany vagyok) hogyn kell csokolozni? Van amit el kell kerulni? Mire kell figyelni? Hogyan csinaljam? Valaki segit es le tudna irni hogyan kell?
2021. ápr. 22. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Mélyen belenézel a szemébe. Ha látod rajta, hogy ő is akarja akkor elsőnek óvatosan megpuszilod a száját. Megnézed a reakcióját utána meg lehet rendesen. Ha még csak alakulgat akkor ne rögtön nyelvessel. Sok sikert ;)
2021. ápr. 22. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Koszi a tippet akar privatba vagy valahogy tudnal nekem pontositani hogy magat a csokotegis hogyan kell fogalmam sincs es nem akarom elbaszni nekem ugy lenne legkonnyebb ha ide irnatok nem priviben
2021. ápr. 22. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Sok sok ilyen kerdes volt màr

Amugy simaliba, és ezen nem lehet mit ragozni

Olvass utána, vagy nézz romi filmeket

2021. ápr. 22. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Há' de nem látod? XD Amúgy ráérzel ha csinálod, nem értem mit kell parázni természetes dolgokon.
2021. ápr. 22. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Hany eves vagy, 12? Sose lattal meg filmen se csokolozo embereket, mert olyankor anyu-apu kikuldott a szobabol vagy hogy a jo egbe' lehet valaki ennyire remenytelenul eletkeptelen?
2021. ápr. 22. 22:42
 6/8 anonim ***** válasza:
8%
De amúgy nem lehet elmagyarázni... Hogy magyarázod el egy szűznek hogy milyen a pina? Oké, édeskés illatú jobb (esetben) meleg, nedves. De nem fogja tudni akkor sem.
2021. ápr. 22. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
#6 wáó👏🏼👏🏼🤦🏼‍♀️
2021. ápr. 23. 07:07
 8/8 anonim válasza:
94%

Nem kell senkit azért bántani mert még nem csókolózott. Nem a filmek az alapjai mindennek.

DE minden esetre a csókolózás miatt nem kell aggódnod.Ha egy meghatározott mozdulat csak tett vagy bármi után csinálod lehet hogy nem úgy fog összejönni ahogy szeretnétek. Végülis két emberen múlik. Szóval nyugi csak jönni fog.

Nekem az első csókom úgy nézett ki hogy filmeztünk a sráccal és a mellhasán feküdtem, erre megszólal a homlokára mutatva hogy : van itt valami? Én meg persze odanéztem, a leghatározottabb mozdulata volt azóta is, pedig nem most volt.És csak úgy megy.

Olyan mintha teljesen automatikus mozdulat lenne, a lényeg hogy nem szabad rágörcsölni.

2021. ápr. 23. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!