Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet kijönni szakítás...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kijönni szakítás okozta depresszióbol? 21éves lány vagyok!

Figyelt kérdés
Lassan egy éve lett vége a kapcsolatomnak, hiába én szakítottam kivagyok miatta, de ha visszamegyek és ugyanaz lesz a helyzet mint volt tudom, hogy újra szakítanék! Magányos vagyok már, néha rossz egyedül! Egy x már visszamentem az exemhez!

2021. máj. 4. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát először a normális dolgokkal kellene próbálkozni...mást megismerni azzal összejönni, de ez nem mindig segít, de mégsem lennél egyedül. Eljárni otthonról ha eddig nem tetted ide-oda csak úgy ahova neked jól esik...ruhákat venni a nőknek ez szokott menni.

Ha meg már ezeken kívül is mindent megpróbáltál és nem segít, akkor egy pszichiáterhez elmenni, max kapsz valami gyógyszert ami enyhíti a szenvedéseket.

2021. máj. 4. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Járj el barátnőiddel kikapcsolódni, kezdj el új emberekkel beszélgetni akik elterelik a figyelmed és jó hatással lehetnek rád

18/f

2021. máj. 4. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Kirándulj, legyél a barátaiddal, keres egs hobbit, vagy egy sportot, mozdulj ki otthonról, vagy olvass, fejleszd magad, beszélgess emberekkel.

Tudom, hogy szar, de majd jobb lesz, én is magányos vagyok, néha rám jön a depresszió emiatt, de ezekkel enyhíteni tudom.

21/f

2021. máj. 4. 18:26
 4/7 anonim válasza:
Ismerkedj barátkozz lazulj el
2021. máj. 4. 19:45
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Jezus, en a 7 eves kapcsolatomon is tul voltam 3 honap utan. Nem is ertem mit kattogsz rajta ennyi ido utan, ismerkedj, randizz, dugj mással, az elet megy tovabb
2021. máj. 4. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is egy het mulva lesz kerek 1 eve a szakitasom. En is egy enyhebb depresszio kozeli allapotban voltam. Sirtam,vergodtem,nem ettem es a foldon fekudtem. Napokig elhanyagoltam magam es mindenki mast is. Az sem segitett,hogy koltozosen voltam tul es egyedul voltam honapokig a szakitas utan. 1 evvel kesobb mar nagyreszben tulleptem rajta,de meg mindig vannak sebek,amik neha elojonnek. Plusz az sem segitett,hogy a szakitasunk utan 1 honappal mar massal volt es azota is egyutt vannak. :D

Amit en csinaltam:

-letoroltem az osszes kozossegi oldalt,hogy veletlen se lassam,hogy boldog massal

-elkezdtem olvasni,edzeni

-videokat neztem arrol,hogy hogyan lepjek tul az exemen -> ezek baromi nagy erot adtak. Jo es egyben erdekes volt latni,hogy masnak is hasonlo problemaja volt es nem csak en vagyok ilyen szerencsetlen:)

-uj embereket ismertem meg (nem kapcsolat es szex miatt)

Sosem lattam ertelmet,hogy ujra eselyt adjunk annak,aki mar egyszer a foldre vitt. Akarmennyire is jo elmenyek fuzodnek hozza..ha mar valami egyszer tonkrement,az kesobb is tonkre fog. Beszeld at magadban (akar hangosan is),hogy mik nem tetszettek benne. Tudatositsd magadban a rossz tulajdonsagait,a negativ elmenyeket,hogy elerd azt a pontot,amikor mar rajossz te is magadtol,hogy egyaltalan nem erdemel meg teged,mert te mindent megtettel erte es ez lett az eredmenye. Ugy gondolom a csaladon kivul mindenki potolhato,csak nyitott szemmel kell jarni.

Kitartast neked!:)

2021. máj. 4. 20:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 3-műszakban dolgozom plusz sulizok is, nem sok időm van de volt, olyan, hogy tanfolyamtársammal pl elmentünk túrázni és jól éreztem magam, viszont nem megy még ennél több számomra, mármint az, hogy mással legyek kapcsolatban stb! Majdnem 3évig voltam együtt az exemmel! Nem hanyagolom el magam attól még viszont volt olyan h napokig nem csináltam kb mást csak fürdés sírás és alvás és ez a szüleimnek meg úgy maga a környezetemben lévőknek fájt és nem tetszett! Probáltam a gyógynövényes nyugtatót is de ugyan úgy zokogtam! A munkahelyemen sincs minden rendben! A sulival is szenvedek! (PLC-programozást tanulok!) és emelett 3műszakban többnyire 6napokat dolgozok! Szóval elég sokminden közrejátszik!
2021. máj. 5. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!