Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan látjátok ezt az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan látjátok ezt az egészet kívülről?

Figyelt kérdés
Az első szerelem gimi első félévében jött el számomra, ő volt az első barátnőm ovi óta. A dolgok remekül mentek, kezdtük egyre jobban megismerni egymást majd három hónap múlva jött a bejelentése, hogy a családja külföldre költözik és csak egy évben egyszer fognak visszajönni a rokonokhoz. Ez volt életem első nagy összetörése lelkileg. 4 évbe telt (utolsó év gimiben) mire új szerelem esett, az érzelmek most sokkal erőteljesebbek voltak, de a lány koleszos volt és a gimi végeztével visszaköltözött vidékre és ő nem is érezhette ugyanazt, mint én, valszeg ezért is dönthetett egy Pesttől nagyon messze eső egyetem mellett. És most itt vagyok, az érzelmeim teljesen elhagytak, bármelyik másodpercben sírógörcsben törhetek ki. Az évek alatt persze nem csak ez a két lány volt, de mint barátnő más nem volt. És most egy hét sziget után érzem úgy, hogy ezt ki kell írnom magamból, mert a fesztivál alatt megismert lányok rádöbbentettek arra, hogy mennyire nagy üresség tátong bennem és hogy rajtam kívül mennyi ember lehet még ezzel így. Ha nem is írtok semmit, remélem azért páran együtt tudtak velem érezni, csak szerettem volna magamból kiírni, de erre egy könyv se lenne elég. Köszi

2019. aug. 15. 00:53
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Ohh hogy pont én találtam meg ezt a kérdést aki teljesen azt gondolja magáról hogy egyedül is tökéletes minden.xd

Mindegy,azért leírom.

Én eddig egyszer voltam szerelmes,2017 decemberétől szerintem mindennap gondoltam rá csak közben a gondolkodás is változott ahogy a dolgok.A "Jaj de várom a holnapot hogy megint egész nap beszélgetések vele"ből lett a "Kur.ara nem fogok már vele többet beszélni ,miért nem tudom elengedni" gondolat.

A "megrendülés" óta azt gondolom hogy ha tökéletesen eltudod ütni az időd akkor nem igazán van szükséged erre.(Kivéve ha a céljaid között kifejezetten szerepel a házasság,család stb)

Nekem teljesen ki mennek a napjaim igazából suli,anime,lol,további filmek/sorozatok,játékok,tanulás.

Magára nekem egy kapcsolatra így nem is lenne időm,mert ezeket a dolgokat szeretem csinálni. :D Vannak pillanataim amikor elgondolkozok ezen hogy mi lenne ha de ez fél napos állapot maximum.

Rád találhat még a szerelem,ami viszonyítva is lesz ezen felesleges aggódni de túlságosan a felhők fele se kell szállni mert bárki öregedhet meg egyedül,a szerelmes is.

2019. aug. 15. 01:11
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Hát, eddig nem volt szerencséd a lányokkal, és ez egy védelmi reakció a szívedtől, de hosszú még az életed, meg fogsz még ismerni olyat, aki megfog valamiben, és a szíved rájön, hogy érdemes újra kitárulkoznia. :) Én is éreztem már így, de csak el kell tudnod engedni a régi szerelmeket. Ha egymásnak teremtett volna titelet a világ, most nem lennétek külön. Persze, még lehet, hogy összehoz titeket a sors, de ne rájuk gondolj, nyisd ki a szemed, és élvezd, hogy mennyi gyönyörű lány jár körülötted, és mennyi lehet köztük, aki futtában rád néz, és úgy gondolja, hm, megkóstolnám. 😊 Adj nekik egy esélyt. 😉
2019. aug. 15. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Az elsőnek írnám, hogy nem a hiánnyal van baj, hanem azzal, hogy mennyire megváltoztatott mint embert a szakítás. Ezer dolgom van egy nap és én is sokszor gondolok erre, hogy kapcsolatban kevesebb időm maradna a dolgaimra.
2019. aug. 16. 13:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Második, neked meg nagyon örülök, hogy ilyen jól átlátod a dolgot.:) Úgy látszik megérte kiírni. Köszönöm szépen a bíztató szavaidat!☺️
2019. aug. 16. 13:41
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Örülök, ha segítettem. 😊
2019. aug. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!