Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan látjátok ezt az egészet kívülről?
Ohh hogy pont én találtam meg ezt a kérdést aki teljesen azt gondolja magáról hogy egyedül is tökéletes minden.xd
Mindegy,azért leírom.
Én eddig egyszer voltam szerelmes,2017 decemberétől szerintem mindennap gondoltam rá csak közben a gondolkodás is változott ahogy a dolgok.A "Jaj de várom a holnapot hogy megint egész nap beszélgetések vele"ből lett a "Kur.ara nem fogok már vele többet beszélni ,miért nem tudom elengedni" gondolat.
A "megrendülés" óta azt gondolom hogy ha tökéletesen eltudod ütni az időd akkor nem igazán van szükséged erre.(Kivéve ha a céljaid között kifejezetten szerepel a házasság,család stb)
Nekem teljesen ki mennek a napjaim igazából suli,anime,lol,további filmek/sorozatok,játékok,tanulás.
Magára nekem egy kapcsolatra így nem is lenne időm,mert ezeket a dolgokat szeretem csinálni. :D Vannak pillanataim amikor elgondolkozok ezen hogy mi lenne ha de ez fél napos állapot maximum.
Rád találhat még a szerelem,ami viszonyítva is lesz ezen felesleges aggódni de túlságosan a felhők fele se kell szállni mert bárki öregedhet meg egyedül,a szerelmes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!