Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan látjátok a helyzetet?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel Twitchen egy élő adás alatt ismerkedtem meg viszonylag hamar egymásba is szerettünk. Csak éppen én 17 vagyok ő pedig 14, ez minket nem zavar mert az átlagnál jóval értelmesebb, okosabb lány. Viszont 3 hónapja vagyunk együtt és ez idő alatt mindössze egyetlen egyszer sikerült találkozni még kb 3 hetente tudunk videóchatelni mert az apja nagyon figyel rá és nem engedi hogy legyen barátja. Kettőnk között körülbelül 500 kilóméter van, de én érte akár hetente megtenném ezt a távot. Csak az apja miatt nem lehet.. Nagyon szeretem és ő is engem de szerintetek ilyen körülmények mellett érdemes lehet-e rá várnom? Én szívesen megvárnám még ezen körülmények között is viszont bár ő azt mondja hogy ő is és csak rám vár fogalmam sincs hogy ő komolyan gondolja-e ezt.. Lett volna egy lehetőségünk most vasárnap hogy találkozzunk viszont azt mondta nem akar kockázatni hogy lebukjunk inkább nem jön. Mellette szóljon hogy a gyermekét velem tervezi (igen, 14 de csak 2x korábban szeretné majd) és én adtam neki az első csókját is. Igazából a véleményeteket kérném csak ki hogy mit gondoltok fog-e menni, és ez a szerelem egyszer beteljesül-e.2019. jún. 24. 20:17
1/8 anonim válasza:
Véleményem szerint ez sajnos nem fog működni, főleg egy távkapcsolatban, persze akadnak kivételek, de a távolság "megöli" a kapcsolatotokat. Az, hogy 14 évesen veled képzeli el az életét +2 gyerekkel, addig sok víz lefolyik a Dunán, gondolom ezt akkor írta, amikor valami miatt nagyon boldog volt, vagy az adott pillanat úgy hozta. Nem akarlak elkeseríteni, de így hogy az apja se nagyon akarja, így meg főképp nem látok rá esélyt.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, nagyon gyakran emlegeti hogy nagyon várja már és hogy szeretné azt is hogy elvegyem minél hamarabb.
2019. jún. 24. 21:47
3/8 anonim válasza:
Akkor rohadtul szerelmes beléd, és csak előtte van a rózsaszín köd, bocsi.
4/8 A kérdező kommentje:
Lehet viszont eddig 5 barátja volt már és egyikkel sem volt tovább mint 2 hét.
2019. jún. 24. 22:30
5/8 anonim válasza:
Többnyire helybeliek voltak? Ha igen, akkor komolyan nem tudom, kiszámíthatatlan számomra a lány. Ne legyen igazam, és sikerüljön az a bizonyos tali ;)
6/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 3 igen 2 pedig szintén netes volt.
2019. jún. 25. 22:02
7/8 anonim válasza:
Én csak a saját tapasztalataimat tudom elmondani... volt egy barátnőm aki nagyjából 300 kilóméterre lakot tőlem és mi is neten ismerkedtünk. Igaz köztünk kevesebb korkülönbség volt de a lány a határon túl lakott... 4 hónapig bírtuk úgy hogy havonta egyszer-kétszer találkoztunk... én drukkolok nektek de sok munka lesz vele... könyebb lenne ha valahogy az apukája szívét megpuhítanátok
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is nagyon remélem hogy jó lesz minden mert nagyon szeretem a lányt, viszont azt mondja hogy nem akar kockázatni hogy elveszítsen, ezért is nem próbálkozik az apjának a bevonásával.
2019. jún. 26. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!