Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit cselekedjek, segítene valaki szerelemi temeba?
Figyelt kérdés
A barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt. Nagyon szeretem és ő is szeret engem, viszont voltak egyessegeink. Ő egy autó szállító cégnél dolgozik az országba helyben, de a főnöke néha kéri, hogy menjen külföldre is ami több napos utazás. Már 1 év után letiztaztuk, hogy én nem mentem egyetemre mert várom öt, de akkor ő meg nm megy külföldre hanem csak az országban dolgozik. De fel a főnökének is nemet mondani. Hiába beszéltük meg ezt azóta már legalább 5 szőr volt. Mostmar úgy érzem nagyon betelt a pohár. Csúnyán össze vesztem vele habár ő egész nap könyörgött ma is. De nem csak ez a problémám, hanem,hogy nagyon sokat ugraltatja is a cégnél is. Heti egy nap vasárnap találkozunk maximum 24 óra és ennyi. Mert vagy ide küldi vagy oda és semmi ideje rám. Olyan is van, hogy reggel és este beszélünk pár szót és ennyi. Nm akarok gyerekes lenni de nagyon tanácstalan vagyok. Nincs kivel megbeszéljem ezt és nagyon nyomja a lelkem csak sírni tudtam egész nap. Kérek mindenkit ne iteljen el és tényleg nem akarok rossz lenni de nagyon tehetetlen vagyok. Bocsánat az osszeszedetlen irasert! Én 20 éves vagyok és a barátom 21 ezt elfejtettem irni.2021. ápr. 27. 18:46
1/21 anonim válasza:
Az egyetemre nem menést nem értem. Tipikus buta, beszűkült tyúk vagy. Később már sírni sem fogsz tudni, annyira keserű leszel. A gyerek sem fog segíteni. Jönnek majd a gyógyszerek és az alkohol.
2/21 anonim válasza:
Mond meg neki és ha semmi változás szakíts vele és keres olyat aki foglalkozik veled vagy maradj vele és vegyél egy állatot ő mindig veled lesz ha egyedül vagy. Remélem segített.
3/21 anonim válasza:
Itt nagyon nincs mim agyalni, vagy megoldjátok ezt a barátoddal, vagyis ő megoldja, hogy többet tudjon veled lenni, vagy ha nem tudjátok, akkor megbékélsz azzal a héti 24 órával, vagy ha nem tudsz azzal megbékélni, akkor jobb, ha különváltok, és akkor még egyetemre is elmehetsz, és lehet egy jó végzettséged, amivel majd valami jól fizető fasza állást szerezhetsz majd, illetve az egyetemen van egy csómó helyes fiatal egyetemista pasi, egy-kettő még lehet fel is csíp téged. Kb ezek az opciók vannak.
4/21 anonim válasza:
Menned kellett volna egyetemre.
Ez volt az álmod, nem?
Ne akarj miatta megváltozni
5/21 anonim válasza:
Nincs az az ember aki miatt azt mondtam volna, hogy oké inkább nem megyek egyetemre. Miért más igényeire szabod a saját életed? Ha igazán szeretitek egymást meg tudtátok volna oldani, hogy ő meg néha külföldre, te pedig elvégzed az egyetemet. Így mindketten csak visszahúzzátok a másikat.
6/21 A kérdező kommentje:
Egyetemes dolog az úgy van, hogy megvarom az oszt és jönne velem. Szóval egy évet halasztottam.
2021. ápr. 27. 19:58
7/21 anonim válasza:
Milyen munka szerződése van?
Nem csak miattad hanem amúgy is nem ártana tisztázni pár dolgot a munkahelyén mert ez a munkabeosztás nem normális (bár sok helyen csinálnak még rosszabbat is).
Van más munkára esély? Vagy miért ragaszkodik ennyire ehhez a munkához?
Otthon laktok még?
Mire kell neki a pénz?
8/21 A kérdező kommentje:
Hat a munkaszerzodese az reggel 8 tol délután 5 ig van. De mindig ül kb 7-8 óráig mert annyi munkája van. Ő is otthon lakik és enis meg itthon. Semmire nem kell neki a penz😅sőt 4 hónapja fizetést sem kapott.. Szóval nem állami hanem egy ilyen magán cégnél van. Munkalehetoseg legelabb 5 lenne és 2 biztos ahova felvennek azonnal. Nem tudom miért ragaszkodik ennyire ehez.
2021. ápr. 27. 20:35
9/21 anonim válasza:
Beszéld meg vele hogy miért ragaszkodik ennyire egy ilyen munkához.
Nem kap pénzt, van más lehetősége is akkor valamit nagyon kell ott szeretnie.
Nem akarok bogarat ültetni a füledbe de biztos hogy dolgozik?
10/21 anonim válasza:
Nem kap pénzt? De hülye pasid van.
Nekem volt ilyen ismerosom, beperelte és kamatostul visszakapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!