Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan enyhítsek a fájdalmon?
Ha az orrod előtt elindul a vonat, mit teszel? Felülsz egy másikra.
Valami oknál fogva úgy gondolta, hogy másik lány kell neki.
Ugye, Neked sem jön be minden fiú? Neki is hasonló problémái lehetnek (miattad, mert nem viszonzod a szerelmét), mint most Neked.
Van más, mint cirkuszbohócnak trombita.
Szia!
Hasonló volt nekünk is a kapcsolatunk a barátnőmmel, megpróbálok segíteni ahogy tudok, először az kell hogy valakivel beszélgess erről (itt vagyok én is ha kellenék). Elfelejteni nem fogod tudni, de ki kell szeretned belőle! Tudom nagyon sok élményetek van, és ha belépsz valahova vagy ha meghallasz egy szót ő ugrik be.
1. Add ki magadból
2. Nehéz, de kösd rosszhoz. Próbálj meg rossz dolgokat kitalálni hátha úgy jobban ki tudsz ábrándulni belőle.
3. Azzal is beszélgess róla akivel éppen együtt vagy/ akarsz lenni
4. Terelj, talán ez a legfontosabb, tereld el a figyelmed, úgy hogy legyen annyi dolgod hogy ne legyen időd rá gondolni
Ezek csak tanácsok és tudom milyen nehéz, de sikerülni fog!
Üdv!
Némiképp egyet tudok érteni az előttem szólokkal, de szerintem nem a legjobb döntés csak a rosszat keresni az exedben!
Nyilván amit most érzel azt sokan átélték már (én is).
Nem szeretnélek sem téged, sem a korosztályodat megbántani szóval értsd jól! Tapasztalatból mondom, hogy pont abban a korban vagy amikor elkezded "megérteni", hogy mi is az a szerelem és igazából át tudod élni, ezért nyilván ha vége lesz a kapcsolatnak az nagyon tud fájni akárhogy is váltok el! Ezzel az érzéssel (szerintem) nem igazán lehet mit kezdeni és nem is kell! Mindenképp meg fog benned maradni az összes kapcsolatod (amennyiben érzelmes vagy), de hidd el idővel mosolyogva fogsz rágondolni, hogy jó volt együtt, sokat megéltetek és tanultatok egymástól, de jönni fog más!
Tudom kicsit klisésnek és lerágott csontnak tűnik amit most mondok, de én nemrég jöttem ki ebből a korszakomból így nagyjából sejtem, hogy mire gondolsz és mit érzel. Én is mindíg őrülten szerelmes voltam és noha mindíg én szakítottam a párkapcsolataimban és nem fordítva, ettől még iszonyúan tudnak ezek fájni! De! ez nem azt jelenti, hogy verd ki a fejedből kapcsolatot és utáltasd meg magaddal akit anno szerettél! Sírd ki magad, találkozz a barátaiddal és gondolkodj nyugodtan, hogy milyen jó is volt együtt! Azt az egyet tartsd mindíg a szemed előtt, hogy attól még nem dőlt össze a világ, hogy ennek a szerelemnek vége lett! Akármikor jöhet valaki, akire nem számítasz és boldogabbá tesz mint addig bárki!
Például bármilyen abszurdnak és betegnek hangzik én itt ismertem a jelenlegi páromat akivel több mint 5 éve élek együtt!
Na ezt jól elhúztam...
Száz szónak is egy a vége! Azért mert most meg akarsz halni a bánattól az nem azt jelenti, hogy nyomorúságban fogod leélni az egész életed, csak azt, hogy nem jött még el az "igazi" szőke ló fehér hercegen! :D
Értem mit mondasz.
Nekem eddig 3 barátnőm volt/van.
Mindegyik viszonylag komoly kapcsolat volt, ezért tudom, hogy mit érzel.
Az első és a második kapcsolatom között eltelt több mint 2 év és holott engem megcsalt a legelső barátnőm és én dobtam ki mégis hatalmas űrt hagyott bennem mindaddig amíg nem ismerkedtem meg a második barátnőmmel.
Aztán miután (összeegyeztethetetlen életkörülmények miatt) elhagytam a második barátnőmet is több mint 2 és fél év telt el amíg megismerkedtem a mostani párommal. Ebben a 2 és fél évben lett volna alkalmam több kapcsolatra is, de valahogy nem voltam képes továbblépni. Mígnem egyik nap megismerkedtem a párommal itt.
Itt leszögezném, hogy nem sajnáltatni akarom magam és nem célom, hogy feleslegesen untassalak a nem kérdezett szerelmi életemmel, csak szemléltetni szerettem volna, hogy nem csak te éltél át ilyet is igen is lehet és lesz is jobb, ha nem adod fel és tovább tudsz lépni!
Szerintem elég szar életút tanácsadó lennék, de a lényeg az, hogy ne add fel és próbálj meg a lehető legtöbbet azok között lenni akik szeretnek és akik között jól érzed magad. A depresszióval sosem jó egyedül lenni tök mind 1 hogy mi okozza!
Jó és használható tanácsokat kaptál.
Én azonban nem ajánlom a #3. válaszolónak a 3. pontban írt ajánlatát, miszerint azzal a személlyel is beszélgess róla, akivel éppen együtt vagy/ akarsz lenni. Nagyon-nagyon sok kérdező felrója a jelenlegi párjának, hogy sokat beszél az exéről. Én sem szeretném, mert azt gondolnám, hogy azt jobban szerette, mint engem és én csak tartalék vagyok.
Sziasztok
8as, én írtam a 3. pontot. Igazad van teljes mértékben, de ha belekezd egy új kapcsolatba akkor az nyomot fog hagyni a másikon, sokkal jobb szerintem ha tiszta vizet önt a pohárba, és elmondja neki az érzéseit, vagy csak annyit mond hogy neki ez még korai és akkor úgy alakítják a kapcsolatot, és a fiú sem fog egyből beleesni ebbe a kapcsolat témába, mivel tudja hogy a lánynak idő kell, és ha tényleg vele akar lenni akkor várni fog a lányra. Nem akarja szerintem azt látni hogy a lány nem élvezi a kapcsolatot, ezért ha a lány elmondja akkor a fiú sokkal jobban megérti hogy még nem lépett túl, és jobb esetben ha szereti akkor segíteni fog neki, és ott lesz mellette, szerintem nagyon fontos hogy őszinték legyünk, mert anélkül mit sem ér az egész.
De egyet értek veled
Én is egyet értek veled, kedves 9-es.
Én arra céloztam, amit naponta olvasok a kérdések között, hogy vajon az új társa (párja?) - mindegy, hogy fiú-e vagy lány - miért emlegeti folyton (gondolom hetek, hónapok múlva is) az exét.
Szerintem, ha valaki még nem tette magát túl a szakításon, az ne kezdjen új kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!