Kivan dörzsölődve a barátomnak a hónalja. Mitől lehet, illetve mivel lehet enyhíteni a fájdalmon?
Törölközésnél horzsolást érzett, és azóta van ez. Nem biztos, hogy ez miatt van egyébként. Olyan fura a tapintása, kivan száradva, és fáj is neki rendesen.
Az ilyes fajta sérülésekre ti mit ajánlotok? Valamilyen krémet?
A nagy melegtől gondolom. Meg volt izzadva és az is lehet, hogy nem pamut póló volt rajta, hanem valami műszálas. Na, ettől meg simán ki tud dörzsölődni a bőr.
Én a helyében Neogranormont használnék és szellőztesse ott a bőrt, ahogy csak tudja és próbáljon többször zuhanyozni, illetve viseljen pamutból készült ruhát.
Köszönöm mindenkinek!:)
Te meg fogd be a pofád
Utolso elotti, koszonom
Utolso te menthetetlenul fogyatekos vagy
Fordulj orvoshoz
#2-es vagyok.
Szerintem sincs semmi köze a túlsúlyhoz. Én sem vagyok túlsúlyos (sőt) és nekem is volt ilyen. Én még azt a hibát is elkövettem, hogy nem figyeltem rá és tovább használtam a izzadásgátló deóm. Elég csúnya vége lett. Kb egy hónapig tartott mire sikerült eltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!