Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? (a tobbi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? (a tobbi lent)

Figyelt kérdés

Szoval van ez a fiu es eleg furcsan allnak most vele a dolgok, mivel nem igazan tudom elndonteni h szeretne e tolem valamit vagy sem. Egyik ismerosunknek a fia 4 evvel idosebb nalam, egy ideje eszre vettem h tetszem neki de nem igazan foglalkoztam vele. Amikor utoljara naluk voltunk elegge kifejezte h szeretne valamit, megpuszilta a homlokom, este elalváskor pedig oda bujt hozzam es azt mondta szeretlek…

Aztan masnap mintha semmi sem tortent volna es azota szinte nem is beszeltunk… en irtam neki h nem szoktunk csak szeretlekkel dobalozni erre kaptam egy egy szavas valaszt es ennyi rakerdeztem es arra mar vagy egy jo ideje valaszt sem kaptam

Nem tudom h mit kene csinalni mert nem tudom kiverni a fejembol…

Ha valakinek van tapasztalata es esetleg tudna segiteni legyszi tegye meg sokat jelentene

2021. ápr. 10. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Es te hogy reagaltal mikor azt mondta hogy szeret?

Lehet valamit felreertett es azert ilyen. Fontos a reakciod

2021. ápr. 10. 21:35
 12/18 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy hat en erre most igy hirtelen nem tudok mit mondani
2021. ápr. 10. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Oke az teljesen ertheto. Szerintem ne irj neki hanem inkabb hivd fel, halld a hangjat es mondd el neki mit gondolsz.

Neked nem jon be?

2021. ápr. 10. 21:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyi bátorsága volt, akkor utána is érdeklődött volna felőled.

De szerintem csak szórakozott veled

2021. ápr. 10. 22:15
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
De az is lehet, hogy úgy gondolja, hogy elutasitottad, és nem akar tovább zavarni...
2021. ápr. 10. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:
65%
Már ne haragudj, de én annyira nem lennék biztos abban, hogy egy 18 éves fiú egy 14 éves lánytól szeretne valamit. Egyszerűen csak játszott veled.
2021. ápr. 10. 22:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A leirtak alapjan hogy jo ideig bokolt neki, es nyilvan tetszett/tetszik a fiunak, igy szerintem nincs szo hulyitesrol (habar annak is fenall az eselye). Kerdezo, mindenképp járj utána a dolognak, es deritsd ki mi áll a viselkedese mogott!
2021. ápr. 10. 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Egy tini de még egy felnőtt férfi is nagyon sok dolgot képes mondani a kiszemelt nőnek azért, hogy meg tudja fektetni... Tehát most te úgy gondolod, hogy tetszel neki, lehetne belőle kapcsolat, de szerinted 18 évesen nem akar egyáltalán szexet? :D

Nem kicsit vagy még naív a világot illetően...

2021. ápr. 16. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!