Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? (a tobbi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? (a tobbi lent)

Figyelt kérdés

Szoval van ez a fiu es eleg furcsan allnak most vele a dolgok, mivel nem igazan tudom elndonteni h szeretne e tolem valamit vagy sem. Egyik ismerosunknek a fia 4 evvel idosebb nalam, egy ideje eszre vettem h tetszem neki de nem igazan foglalkoztam vele. Amikor utoljara naluk voltunk elegge kifejezte h szeretne valamit, megpuszilta a homlokom, este elalváskor pedig oda bujt hozzam es azt mondta szeretlek…

Aztan masnap mintha semmi sem tortent volna es azota szinte nem is beszeltunk… en irtam neki h nem szoktunk csak szeretlekkel dobalozni erre kaptam egy egy szavas valaszt es ennyi rakerdeztem es arra mar vagy egy jo ideje valaszt sem kaptam

Nem tudom h mit kene csinalni mert nem tudom kiverni a fejembol…

Ha valakinek van tapasztalata es esetleg tudna segiteni legyszi tegye meg sokat jelentene

2021. ápr. 10. 20:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves vagy es hany eves a fiu?
2021. ápr. 10. 21:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapján csak hülyít.

Ha már ott kellett tölteni az idejét nálatok, akkor szórakozott kicsit. Miután elment már csinálhat amit akar, úgyhogy nem foglalkozik veled. Valószínűleg addig nem fog reagálni, amíg megint nem lesz nálatok és akkor megint próbálkozik, hátha meg tud fektetni.

2021. ápr. 10. 21:05
 3/18 A kérdező kommentje:
14 ő meg 18
2021. ápr. 10. 21:10
 4/18 A kérdező kommentje:
De nem mondjuk azt h szeretlek csak ugy, ha csak jatszani akar nem mondja h szeretlek meglatasom szerint
2021. ápr. 10. 21:11
 5/18 A kérdező kommentje:
Eleg ertelmes gyerek nem hiszem h eszebe jutna megfektetni egy 14 evest
2021. ápr. 10. 21:12
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Beszeld meg vele szemelyesen, ne neten
2021. ápr. 10. 21:17
 7/18 A kérdező kommentje:
Szemelyesen nem igazan van ra lehetosegem, esetleg valami otlet hogy mit tudnek irni neki?
2021. ápr. 10. 21:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hivd feel, de tenyleg a tali lenne a legjobb
2021. ápr. 10. 21:25
 9/18 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ha így minden előzmény nélkül mondja, hogy szeret, utána meg le sem sz*r, akkor pont, hogy hülyít. Abból ítélve, hogy mennyire ő jár a fejedben, elég hatékony volt.

Aki csak hülyít, az bármit bármikor probléma nélkül kimond. Aki komolyan gondolja, az meg nem fogja egy hamar kimondani, hogy szeret (fél, hogy rosszkor mondja és ezzel elijeszt)

Az, hogy értelmes, még nem jelenti azt, hogy a lányokkal úriemberként viselkedik.

2021. ápr. 10. 21:29
 10/18 A kérdező kommentje:
Vegulis nem minden elozmeny nelkul, regebben folyton keresett szinte minden nap irt vagy fel evig meg bokolt meg minden , aztan ugye oda jott hozzam es hozzambujt akkor mondta, nem gondolom h ilyen kitartoan probalkozna valaki aki nem gondolja komolyan, lehet h en mondtam valamit amivel elijesztettem
2021. ápr. 10. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!