Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak a testem szeretné vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a testem szeretné vagy tényleg ennyire felizgatom?

Figyelt kérdés

Egy hónapja alkotunk párt az első barátommal, már az első randin volt köztünk szikra, akkor tudtuk mindketten hogy ebből lesz valami. Elég korán elkezdtük felfedezni egymás testét, amivel nekem egyáltalán nem volt problémám, mert leszögeztem neki, hogy várni szeretnék a szüzességem elvesztésével. Ő ezt el is fogadta, mondta hogy addig várunk amíg én szeretnék.

De ahogy múltak ezek a pettingelések, mindig közelebb került a szűzhártyámhoz, de sosem tette be, csak játszott vele. Ám az egyik ilyennél “valahogy” mégis bement, elszakadt a szűzhártyám. Nem vérzett meg semmi, nem is fájt mert fel voltam izgulva, de egyből abbahagytuk amit csináltunk. Akármikor megkérdezem tőle hogy miért akar ennyire szexelni, azt mondja hogy mert nagyon izgatom, és fiúból van.

Úgy bánik velem mint egy hercegnővel, felvállal, bemutatott a szüleinek és a tesójának is, mindig emlékeztet rá, hogy nem azért van velem, hogy megfektessen.

De ez az eset mégis elgondolkoztatott. Szerintetek mi lehet a dolog mögött?

2021. ápr. 5. 09:47
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
40%

Lehet hogy öreg vagyok...😂😂😂47N

De szerintem semmi baj nincs a sráccal, nem tud ellenállni Neked (órülj neki), de vszínű szeret, fontos vagy neki mert megtudott állni....(az sokkal nehezebb...)

2021. ápr. 6. 08:36
 32/39 azureknight0715 ***** válasza:
59%

Ez nagyon kiakasztó hogy egyesek azt mondják hogy szakíts vele egy ilyen miatt. Ne hallgass rájuk semmikèppen sem. Mit tegyèl beszèlgess vele hogy legközelebb ne forduljon elő mèg egy ilyen tudod hogy nehèz, neked is de mèg nem szeretnèl semmi szexet. Amugy 17 èvese nehèz türtöztezni magad ha meletted van egy szèp lány. Gondolom a helyzet ugy alakult hogy kicsit előrèbb mentetek mindkettek ès csak èrintès volt de a srác kicsit túlment a dolgon, DE ugye rögtön be is fejezte mikor kèrted. Ebből látszik hogy szeret èn nem csak kihasznál. Valószínüleg ha csak arra kellenèl neki mindenkèppen probált volna meggyőzni hogy hagyad magad neki. Egyszeri eset volt lèpj tovább , beszèljètek meg 1x ha mèg nem tettètek meg ès ennyi

Nem kell egx ilyenèrt otthagyni őt.

2021. ápr. 6. 12:53
 33/39 anonim ***** válasza:
70%
Nem olvastam előzményeket, de lényegében a helyzet tényleg az hogy vonzódik hozzád és férfiból van. Az is lehet hogy akkor és ott nem is észlelte hogy "mit tett" mert hát érhetően tele volt az agya mindennel
2021. ápr. 7. 00:45
 34/39 anonim válasza:
33%

Ôszintén... Ha pettingeltek és Te is kívánod egy olyan helyzetben meg stb... Miért lenne ez akkora bûn? Valamint nyílván lehet látni mikor mire készül az ember.. Egy fasz közeledett a puncidhoz amit lehetetlen nem érezni. Miért nem mondtad ki azt hogy ,,ne”, amit kb fél másodperc alatt ki lehet mondani, és meg sem történt volna az egész? Nyílván Te is akarod, Te is kívánod, csak kéreted magad.

Annak idején 3 hónapot vártunk, és barátnôm még akkor is mondta hogy várjunk vele. Egyszer csak túlszaladt a vonzalom ahogy nálatok is. Becsúszott, aztán megvolt a ,,szûztelenítési” fájdalom a következô napon. Azután rájöttünk, hogy már règen meg kellett volna tenni. Onnantól kiélveztük minden porcikáját a másiknak. , és jobban tûzbe lángolt minden. 6 éve vagyunk együtt, és a mai napig nincs gond..

Szóval egyáltalán nincs okod hibáztatni a szrácot, semmit sem tett rosszul, és Te is benne voltál a dologba.

23/F

2021. ápr. 7. 01:00
 35/39 anonim ***** válasza:
20%
Hát őszintén szólva nemtudom, hogy én a helyedben ezek után is együtt akarnék e lenni a barátoddal ha ennyire figyelmen kívűl hadja, hogy te mit akarsz. Egy biztos az egyáltalán nem elfogadható, hogy "véletlenűl becsúszott".
2021. ápr. 7. 22:57
 36/39 anonim ***** válasza:
79%

Az van a fejében, hogy meg akar dugni. Mégis mi más értelme van egy romantikus kapcsolatnak a férfi szempontjából ideális esetben?

Nyilván a srác fejében van még több dolog is, de ez a motiváció.

Ha pedig te nem akarsz szeretkezni még, akkor ne csak mondd. Ez egy két oldalú dolog, a te felelősséget, hogy mit csinálsz és mit nem.

Szétetted a lábad, mit vártál mégis?

2021. ápr. 8. 11:24
 37/39 anonim ***** válasza:
84%
A kérdésre a vàlasz az hogy igen, ennyire felizgatod. Nem hiszem hogy ettől csak szexelni akarna, de nyilvanvaloan nagyon akarja azt is. Nem akarok áldozathibáztató lenni, mert ő tényleg nem tartotta toszteletben a kérésed, de ha egy kanos srác a forró nedves puncid bejaratat dorzsoli a felajzott szerszamaval, hát, van az a pont ahol már nem lehet megallni... Ezt neki is tudnia kellett volna magárol es nem kellett volna igy tennie, de neked sem kellett volna edsig elengedni... En ezert nem azakitanek mert alapvetoen ez nem gonoszsagbol tortent, de meg kell beszelnetek.
2021. ápr. 14. 09:28
 38/39 anonim válasza:
76%
Tombolnak a hormonjai, nem bír magával, akar téged, inkább örülnél neki 😉
2021. máj. 6. 23:31
 39/39 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenért ne szakíts vele, beszéljétek meg.

Csak szimplán nagyon kíván és nem bírt magával.

2022. márc. 6. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!