Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a testem szeretné vagy tényleg ennyire felizgatom?
Egy hónapja alkotunk párt az első barátommal, már az első randin volt köztünk szikra, akkor tudtuk mindketten hogy ebből lesz valami. Elég korán elkezdtük felfedezni egymás testét, amivel nekem egyáltalán nem volt problémám, mert leszögeztem neki, hogy várni szeretnék a szüzességem elvesztésével. Ő ezt el is fogadta, mondta hogy addig várunk amíg én szeretnék.
De ahogy múltak ezek a pettingelések, mindig közelebb került a szűzhártyámhoz, de sosem tette be, csak játszott vele. Ám az egyik ilyennél “valahogy” mégis bement, elszakadt a szűzhártyám. Nem vérzett meg semmi, nem is fájt mert fel voltam izgulva, de egyből abbahagytuk amit csináltunk. Akármikor megkérdezem tőle hogy miért akar ennyire szexelni, azt mondja hogy mert nagyon izgatom, és fiúból van.
Úgy bánik velem mint egy hercegnővel, felvállal, bemutatott a szüleinek és a tesójának is, mindig emlékeztet rá, hogy nem azért van velem, hogy megfektessen.
De ez az eset mégis elgondolkoztatott. Szerintetek mi lehet a dolog mögött?
A pettingnek pont az a lényege, hogy nincs benne d*ugás😆
Biztos én vagyok a bunkó maradi paraszt, de nálam ez már nem a könnyed petting kategória.
Hozzád szólva kérdező, szerintem nem lettél elárulva vagy ilyesmi csak tényleg kicsit naiv vagy, ha azt hiszed hogy egy 17 éves srácnak letolod a bugyit aztán nem fog véletlenül becsusszanni aminek be kellxd Senki nem lesz ettől állat, de ez egy ennyi idős srácnak kínzás. Lett volna csomó lehetőségetek:orál, ujjazas, stb, gondolom nyilván csináltátok is. Te ehelyett azt választottad hogy egymás nemiszervével izgassátok egymás nemiszervét. Hát ilyen körülmények között még a Szűz Máriának is kihívást jelent szűznek maradni:)
#27-es
Nem is a kérdésre válaszoltam, hanem #22-es válaszára.
“Kérdező, ha elkezdesz "pettingelni" valakivel akkor milyen alapon akarsz te szűz maradni?”
Ezt írta. Én meg írtam, hogy ha valaki pettingel, akkor nem kéne hogy elveszítse a szüzességét. De igen, amit maga a kérdező írt, az már nem ez a kategória
Én voltam, pont azért írtam idézőjelesen a pettinget, mert amit a kérdező csinált az már nem az a kategória, legalábbis szerintem.
Ja igen, nem láttam az idézőjelet.
Bocsánat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!