Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak a testem szeretné vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a testem szeretné vagy tényleg ennyire felizgatom?

Figyelt kérdés

Egy hónapja alkotunk párt az első barátommal, már az első randin volt köztünk szikra, akkor tudtuk mindketten hogy ebből lesz valami. Elég korán elkezdtük felfedezni egymás testét, amivel nekem egyáltalán nem volt problémám, mert leszögeztem neki, hogy várni szeretnék a szüzességem elvesztésével. Ő ezt el is fogadta, mondta hogy addig várunk amíg én szeretnék.

De ahogy múltak ezek a pettingelések, mindig közelebb került a szűzhártyámhoz, de sosem tette be, csak játszott vele. Ám az egyik ilyennél “valahogy” mégis bement, elszakadt a szűzhártyám. Nem vérzett meg semmi, nem is fájt mert fel voltam izgulva, de egyből abbahagytuk amit csináltunk. Akármikor megkérdezem tőle hogy miért akar ennyire szexelni, azt mondja hogy mert nagyon izgatom, és fiúból van.

Úgy bánik velem mint egy hercegnővel, felvállal, bemutatott a szüleinek és a tesójának is, mindig emlékeztet rá, hogy nem azért van velem, hogy megfektessen.

De ez az eset mégis elgondolkoztatott. Szerintetek mi lehet a dolog mögött?

2021. ápr. 5. 09:47
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
90%
Én nagyon kiakadtam volna. Mit nem lehet a nemen érteni? Rám is várt a barátom egy évet (14 voltam amikor összejöttünk, 16 évesen vesztettem el), pedig tudom hogy felizgatom. De nem csak dugás van a világon. Ha a pasid kanos, akkor szexen kívűl máshogy is ki lehet elégíteni. Nagyon bunkó és megbízhatatlnal lehet, hogy ennyire nem tartja tiszteletben amit mondassz.
2021. ápr. 5. 19:47
 22/39 anonim ***** válasza:
25%
Jézus mennyi képmutató ember van itt! Kérdező, ha elkezdesz "pettingelni" valakivel akkor milyen alapon akarsz te szűz maradni? Szóval odáig eljutsz hogy letolod a butyit, aztán meg csodálkozol hogy egy felajzott 17 éves srác véletlenül kicsit jobban betolja mint amire számítottál? Nem mondom hogy ő nem hibás, de ha te tényleg olyan nagyon szűz akartál volna maradni, akkor eddig a szituációig se jutsz el. Te írod hogy,,mindig közelebb került a szűzhártyámhoz, de sosem tette be, csak játszott vele". Magyarán bőven volt lehetőséged nemet mondani, de mégsem tetted. Mire számítottál?
2021. ápr. 5. 20:13
 23/39 anonim ***** válasza:
59%
Naiv lány amit a nőcsábász 17 éves fiú ki is használt
2021. ápr. 5. 20:16
 24/39 A kérdező kommentje:
Kedves 22-es! Én nem a pettingelésre mondtam nemet, hanem arra hogy betegye. Tudom hogy én is ugyanolyan hibás vagyok ebben az egészben mint a fiú. Bíztam benne, és ő ezt kihasználta. 23-as, ettől lennék naiv? hogy megbíztam egy kanos fiúban?
2021. ápr. 5. 20:25
 25/39 anonim ***** válasza:
89%

A pettingnek pont az a lényege, hogy nincs benne d*ugás😆

2021. ápr. 5. 20:25
 26/39 anonim ***** válasza:
72%
Nem akkor leszel naiv ha továbbra is vele maradsz ezekután.
2021. ápr. 5. 20:27
 27/39 anonim ***** válasza:
67%

Biztos én vagyok a bunkó maradi paraszt, de nálam ez már nem a könnyed petting kategória.

Hozzád szólva kérdező, szerintem nem lettél elárulva vagy ilyesmi csak tényleg kicsit naiv vagy, ha azt hiszed hogy egy 17 éves srácnak letolod a bugyit aztán nem fog véletlenül becsusszanni aminek be kellxd Senki nem lesz ettől állat, de ez egy ennyi idős srácnak kínzás. Lett volna csomó lehetőségetek:orál, ujjazas, stb, gondolom nyilván csináltátok is. Te ehelyett azt választottad hogy egymás nemiszervével izgassátok egymás nemiszervét. Hát ilyen körülmények között még a Szűz Máriának is kihívást jelent szűznek maradni:)

2021. ápr. 5. 20:46
 28/39 anonim ***** válasza:
92%

#27-es

Nem is a kérdésre válaszoltam, hanem #22-es válaszára.

“Kérdező, ha elkezdesz "pettingelni" valakivel akkor milyen alapon akarsz te szűz maradni?”

Ezt írta. Én meg írtam, hogy ha valaki pettingel, akkor nem kéne hogy elveszítse a szüzességét. De igen, amit maga a kérdező írt, az már nem ez a kategória

2021. ápr. 5. 21:10
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam, pont azért írtam idézőjelesen a pettinget, mert amit a kérdező csinált az már nem az a kategória, legalábbis szerintem.

2021. ápr. 5. 21:29
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, nem láttam az idézőjelet.

Bocsánat :)

2021. ápr. 5. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!