Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nagyon felizgatod magad a...

Ha nagyon felizgatod magad a politikán, miért politizálsz?

Figyelt kérdés
Nagyon sokan itt ingerültek, de ezzel csak magas lesz a vérnyomás és streesz miatt betegek lesznek. Miért foglalkozol akkor politikával?
2013. szept. 13. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Mert tudom, hogy az igazságért küzdök a gonosz emberek ellen. És ennek tudata izgatottá tesz, valamint önbecsülést ad.
2013. szept. 13. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Mert #1 válasza jó illusztrációja annak, ami történik, de én máshogy fogalmaznám: kis emberek, aprócska elmékkel azt hihetik magukról, hogy ők az ország fehér lovagjai, akik megvédik a szent ideákat a rájuk törő sötét fellegektől.

Lényegében egy lehetőség az életben keveset elérő embereknek, hogy fontosnak érezhessék magukat.

2013. szept. 13. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem, sosem izgatom fel magam rajta és nem csinál magas vérnyomást.
2013. szept. 13. 10:20
 4/8 Shai-Hulud ***** válasza:

Hát mit tegyek, tudod, az asszony már nem izgat fel, és ahhoz, hogy este legyen kedvem hozzá, azért nem árt, ha kissé felspannol valami.

Csak meghallgatom egy-két tévécsatorna híreit, belenézek Bajnai szép szemébe, hallgatom Orbán behízelgő hangját, elnézem Gyurcsány mórikálását, Selmeci Gabika értelemtől csillogó szemeit, és rögtön letámadom az asszonyt, hogy gyorsan hozzuk létre a "jövő nemzedékét", mert ezektől a politikusoktól éhen is dögölhetünk, őket csak a saját hatalommániájuk érdekli...

Hát hogyne izgatnám fel magam rajta? És ennek az asszony csak örül.

Próbáld ki te is, hátha neked is bejön!

2013. szept. 13. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Mer kiráj vagyok.
2013. szept. 13. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem én foglalkozom a politikával, a politika foglalkozik velem!
2013. szept. 13. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagy igazság, hogy az emberek minél nehezebb körülmények között élnek, annál inkább politizálnak. Kanadában például, ahol a világon második legjobb az életszínvonal, gyakorlatilag csak a kampányidőszakban politizálnak az emberek, azon kívül egyáltalán nem.
2013. szept. 13. 12:42
 8/8 SimkoL ***** válasza:
Én a politikához nem értő emberek politizálásán izgatom fel magam.
2013. szept. 13. 16:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!