Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a testem szeretné vagy tényleg ennyire felizgatom?
Egy hónapja alkotunk párt az első barátommal, már az első randin volt köztünk szikra, akkor tudtuk mindketten hogy ebből lesz valami. Elég korán elkezdtük felfedezni egymás testét, amivel nekem egyáltalán nem volt problémám, mert leszögeztem neki, hogy várni szeretnék a szüzességem elvesztésével. Ő ezt el is fogadta, mondta hogy addig várunk amíg én szeretnék.
De ahogy múltak ezek a pettingelések, mindig közelebb került a szűzhártyámhoz, de sosem tette be, csak játszott vele. Ám az egyik ilyennél “valahogy” mégis bement, elszakadt a szűzhártyám. Nem vérzett meg semmi, nem is fájt mert fel voltam izgulva, de egyből abbahagytuk amit csináltunk. Akármikor megkérdezem tőle hogy miért akar ennyire szexelni, azt mondja hogy mert nagyon izgatom, és fiúból van.
Úgy bánik velem mint egy hercegnővel, felvállal, bemutatott a szüleinek és a tesójának is, mindig emlékeztet rá, hogy nem azért van velem, hogy megfektessen.
De ez az eset mégis elgondolkoztatott. Szerintetek mi lehet a dolog mögött?
Ismertem egy lányt annak is így vette el szüzességét a fiú,pedig várni akart 18 ig.
Aztán később olyanokra is kényszerítette amit nem akart,később már fel is pofozta.
Mindig azt mondta a srác hogy ne haragudj nem tudtam visszafogni magam.
Ez szakitóok kellene hogy legyen,véletlenül nem csuszik be
Júj de nagy erdőbe vagyunk emberek...
Ott játszik egy 17 éves srác a farkával a lány hüvelye előtt beindulva, azért nehogy már szakítás legyen mert becsúszott... És egyből abba is hagyta utána, ha annyira meg akarta volna "erőszakolni" akkor lök is bele... nem tudom mire kéne várnia...
13-as
Manipuláció.
Majd ezekután felvezeti hogy már úgyis mindegy ha ez megtörtént akkor miért ne csinálnák.
Ez a faj amelyik mindig bocsánatot kér meg sajnálja a történteket meg több ilyen nem lesz,aztán újra és újra ilyen huzásai vannak.
Plussz tapasztalt fiú,azt se lehet mondani hogy szűz és már nem bírt magával.
szerintem meg a srac nem allat, hogy ne birjon magaval, a kutyadnak is meg tudod tanitani hogy ne ugorjon fel az asztalra es zabalja meg a vacsoratokat.
a kerdezo baratja szimplan nem tartotta be a kerest, es a sajat vagyai fontosabbak voltak a baratnojenel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!