Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok mit éreznétek ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit éreznétek ha a jelenlegi crushotok kb 5 év után bepróbálkozna nálatok?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy még gimi elején nagyon odavoltam egy idősebb srácért, próbálkoztam is nála, de természetesen lerázott

Erre most, kb 5-6 évvel később, csak ugy a semmiből rámírt.

Kiváncsi vagyok hogy ti el tudnátok e egyátalán képzelni hogy ilyen megtörténhet és ha igen hogyan reagálnátok

Esetleg ha van hasonló sztoritok az is érdekelne

2021. ápr. 3. 15:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem érzed már azt a vonzalmat, mint anno, akkor szerintem felejtsd el. Ha esetleg mégis, akkor próba szerencse 🤷‍♂️
2021. ápr. 3. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

10# Ki hiszi azt?

csak ráírt ...

2021. ápr. 3. 16:28
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

#12 és a srácban mi játszódik le?

"Uh, volt ez a csaj, aki oda volt értem. Vajon mi lehet vele? Írjunk rá 😀" Véletlenül se azért írt rá, hogy többet is akarjon 😂

2021. ápr. 3. 16:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Félek hogy csak azért irt mert azt gondolja hogy egy könnyen kapható gyors menet leszek
2021. ápr. 3. 16:49
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Az is benne van a pakliban kedves kérdező 🤷‍♂️
2021. ápr. 3. 17:17
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a korkülönbség miatt nem akart.
2021. ápr. 3. 19:11
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen. Bejöttem pár csajnak, de én idősebb voltam nála kb 5-6 évvel. Aztán később mégis bejött...
2021. ápr. 3. 19:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked tetszik, akkor ismerkedj.

De arra figyelj, ha a beszélgetés kb szexrol, perveziorol van szo, ker sok kepet, el akar hivni a lakasaba, stb, annak nagy az eselye hogy meg akar dugni...

2021. ápr. 3. 19:15
 19/20 anonim válasza:
70%
Én könnyű prédának érezném magam és valószínűleg csak egymással játszadoznánk, mert nem hinném, hogy komolyan tudnám venni azok után, hogy egyszer már lerázott.
2021. ápr. 3. 23:49
 20/20 anonim ***** válasza:
60%

Van egy rossz hírem.

Aki írogat, az d*gni akar. Előbb vagy utóbb, de ez a végső célja. Hogy miért pont te? Nme kell lefutni a kötelező köröket veled, a Szia, Józsi vagyok, iszunk egy sört/kólát/ bármit? Hova szeretsz járni szabadidődben stb...

Vagy direkt írt PONT rád vagy megkaptad a körüzenetet, amit minden lánynak ír.

Nyilván te döntöd el, hogy mit csinálsz, de....inkább hagyd.

2021. ápr. 17. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!