Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit éreznétek ha a jelenlegi crushotok kb 5 év után bepróbálkozna nálatok?
A lényeg hogy még gimi elején nagyon odavoltam egy idősebb srácért, próbálkoztam is nála, de természetesen lerázott
Erre most, kb 5-6 évvel később, csak ugy a semmiből rámírt.
Kiváncsi vagyok hogy ti el tudnátok e egyátalán képzelni hogy ilyen megtörténhet és ha igen hogyan reagálnátok
Esetleg ha van hasonló sztoritok az is érdekelne
A legtöbb crushomtól elfejlődtem 5 év alatt.
Előfordult már, hogy valaki tetszett és adtam neki egy esélyt - de nem kellettem. Évekkel később bejelentkezett, akkor már nekem nem volt vonzó, mert annyi minden történt velem addig, hogy nem láttam őt annak a vonzó és érdekes embernek, mint korábban.
Szerintem nem jó ötlet ilyesmibe belemenni, de te érzed.
7-es
Valami ilyesmi van bennem is
Már nem látom annyira vonzónak, de valami talán az emléke annak milyennek láttam, mit éreztem, az mégis bennem van
Nehéz helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!