Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Melyikük a legideálisabb, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikük a legideálisabb, ha meleg a jelenlegi párom?

Figyelt kérdés

Igazából most éppen négy jelöltem van, és már tényleg nem tudom, hogy melyikükkel akarok lenni.

Most van egy fiú, akivel együtt vagyok, de vele vannak problémáim. Amikor bemutattam anyáéknak egyből az jött le nekik nekik, hogy tuti meleg. Mert hát eléggé nyávogósan beszél. De ő arra fogja, hogy nem tudja rendesen kimondani a R betűt. Elég gyakran kezd el "melegesen" viselkedni. Vagyis nőiesen emelgeti a kezét, amivel megigazítja a haját, egymásra teszi a lábait... stb.. De ő ezeken mind nevet és azt mondta, hogy csak vicc. De akkor is zavar, hogy túl jól áll neki melegnek lenni. Ami fura még, hogy van egy kedvenc bandája, akinek az énekese meleg és van felesége. Ő arra akar hasonlítani, ami azt jelenti, hogy sminkelni akarja magát, ki akarja festeni feketére a körmeit, és hosszú hajat akar... Ja és mivel az az énekes sátánista ő is az akar majd lenni. Egyik nap hazavitt bemutatni a családjának és ott az egész környéken körbevitt, hogy mindenki lássa, hogy együtt van valakivel. És még azt is mondta, hogy direkt pletykás emberek háza előtt visz el, hogy pletykáljanak rólunk... És a szülei is nagyon boldogan fogadtak, mert harmadik óta én vagyok az első lány, akit hazavitt bemutatni. És a szülei örültek, hogy végre nem fiúval csavarog. Azt is megtudtam, hogy van neki egy fiú barátja, aki egyszer megcsókolta, de ő elvileg nem viszonyozta. És ehhez a fiú barátjához a nyáron túl közel került.. ami azt jelenti, hogy egész nyáron kézen fogva sétáltak és melegeset játszottak... Az gáz ha féltékeny vagyok egy fiúra? Ja meg az volt még érdekes, hogy kiírta facebookra, hogy kapcsolatban és egy srác megkérdezte tőle, hogy kivel és ő annyit válaszolt, hogy lánnyal... De ezek ellenére kitart amellett, hogy ő nem meleg és, hogy szeret engem.

Amikor már együtt voltam vele előállt az exem azzal, hogy még mindig szeret. De vele is megvan a magam storyja. Ő volt az első barátom és neki adtam az első csókom. De kegyetlen volt vele. Neki állandóan csak a smárolásról szólt a kapcsolat. Én meg nem akartam az minden egyes percben. Összesen három hétig voltam vele együtt, majd dobott, mert elvileg nem érezte a törődést, és közölte, hogy három napja csalt.

Van még egy srác, akinek elég zűrös élete van. Neki barátnője van, de velem is nagyon jóban van. És szerintem hajlandó lenne értem otthagyni a barátnőjét. Egy börtönben született, ahonnan örökbefogadták, és így most egy ezredes az apja, akinek vannak fegyverei. Van neki egy drogos bátyja is, és időnként a fiú is belekeveredik a drogok világába. Gyakran keveredik elég nagy bajokba a rendőrökkel.

És van még valaki aki szintén a kapcsolatom alatt vallott nekem szerelmet. De ez a srác már 4.-ben megtetszett nekem. Vannak dolgok, melyek közösek bennünk, de egész általánosban mindig csak bunkózott velem és részben miatta voltam egy csomó ideig depis. Konkrétan ötödiktől nyolcadik végéig, mert nem voltak barátaim és ő is elég csúnyán szívózott velem. Egyszerre szerettem és gyűlöltem is őt egy csomó időn keresztül.

Most mit csináljak? Ha meleg a sátánista pasim, és kiderül, hogy csak kihasznál, akkor kivel jöjjek össze?

Azzal, aki megcsalt?

A drogossal?

Vagy azzal aki miatt három-négy éven át depis voltam?

Hát ez elég hosszúra sikeredett, azért remélem, hogy valakinek van türelme végig olvasni.

2018. jún. 7. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress egy ötödiket.
2018. jún. 7. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

hat ez olyan mint vmi rossz film😂

de egyb hagyd az összeset, egyik rosszabb mint a masik

2018. jún. 7. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se jöjjél össze egyikkel se. Nem kell mindenáron járni valakivel :)
2018. jún. 7. 19:58
 4/10 A kérdező kommentje:

2. válaszoló

Igen, valóban olyan az életem, mint egy rosszul megírt szappanopera.

2018. jún. 7. 20:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Börtönbe született ilyet r.

Hát visTok haver XD

Én is Ukrajnából jövök ám, de én meg a csatában születtem hallod?

Bicskával vágtak ki anyukámból, álltólag fel se sirtam akkora kemény voltam már akkor is.

Hol itt a hosszu i amúgy? Jah íitt.

2018. jún. 7. 23:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
+1 szavazat a drogosra!
2018. jún. 8. 00:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyikkel se. Ahogy már előttem is írtak, nem kell mindenáron járni valakivel
2018. jún. 8. 05:58
 8/10 Lux morulus ***** válasza:
100%

Nekem is az jött le,hogy mi ez,valami könyv ?

Szóval figyelj. Vegyél pár mélylevegőt, tisztítsd ki magad egy kicsit. Gondolj arra, hogy egy barátnőd, vagy akár egy vadidegen itt a gyakorin segítséget kért tőled. Majd olvasd el amit írtál, úgy higy a másik ilyen helyzetben van, és neked kell neki, tanácsot adni.Írd le neki egy papírra. Aztán vesd össze az itteni tanácsokkal.

2018. jún. 9. 07:38
 9/10 anonim válasza:

A mostan pasiddal milyen a kapcsolatotok? Mióta vagytok együtt?

Valószínűleg biszex, de szerintem előbb utóbb teljesen át fog váltani a pasikra.

A drogosról..., komolyan olyannal akarsz összejönni, aki komoly zűrökbe keveredik és drogozik??

A másik meg...depressziós voltál miatta, szerintem megfontolni is hülyeség.

Az összes rossz választás lenne,

.Ő mondta, hogy kézen fogva sétálgatott egy sráccal a nyáron? Vagy más mesélte? Szerintem csak nem tudja elfogadni és még nem döbbent rá a dologra, szépen ülj le a barátoddal és beszélgessetek el komolyan. Hogy ő mit gondol a kapcsolatokról és biztos-e benne, hogy veled akar maradni és persze, hogy te is vele akarsz e maradni.

Összességében szerintem nem elég fiatalka lehetsz, és ígyis úgyis szarul jönne ez ki. Szerintem szakíts vele, a többivel meg ne jöjj össze.

2018. jún. 9. 15:40
 10/10 anonim válasza:
Takarodj már XDDD te Aztan tudod mi a szerelem.. ne gyere ossze egyikkel se hanem inkabb Varj valakire,akinél nem lesz semmi kétséged..
2018. jún. 23. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!