Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyenkor?
Te tipikusan az az ember vagy aki nem ért a szóból (meg a csendből sem).
Az, hogy letilt téged és te csinálsz egy másik fiókot és csakazértis...csakazértis....
Neked az sem lenne elég ha leírná 100x hatalmas betűkkel, hogy hagyd békén, akkor is zaklatnád. Nyilván ezekből a jelekből már rájöhettél volna, hogy nem kiváncsi rád, csak épp nem tartod tiszteletben.
Képzelem miket csinálhattál még ezen felül, amiért már nem akar veled szóba állni.
Az embereket nem szabad ilyet szinten kergetni, ez nem normális dolog. Taszítasz vele mindenkit. Ha nem akar tudni rólad, viseld emelt fővel. Nem te vagy az egyetlen akivel ilyesmi történik.
Azt gondolod ha megfojtod a hülyeségeddel akkor majd szóba áll veled valaha is? Nem. Azt fogja gondolni, hogy egy levakarhatatlan bolond vagy aki elöl menekülni kell.
Azt meg senkire nem lehet rákényszeríteni, hogy vállalja fel, hogy meleg. A sorok alapján én korántsem vagyok biztos abban, hogy ő valóban meleg és szerelmes beléd. Szerintem csak te vagy szerelmes belé, és ettől megijedt. Meg persze azoktól is amiket csináltál, csak ide nem írtad le.
Engem hónapok óta "kerget" egy fickó, képtelenség levakarni, iszonyat idegesítő és már biztos vagyok benne, hogy valami nem kerek a fejében pont ezért, mert nem veszi észre magát.
Nyissál mások felé, építs egészséges kapcsolatokat amik visszazökkentenek és megerősítenek.
37n
A homoszexualitás nem megváltoztatható dolog és főleg nem valami trauma következménye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!