Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan léphetnék túl rajta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetnék túl rajta?

Figyelt kérdés

1 évig voltam egy fiúba szerelmes, és hát...még talán mindig az vagyok. Az elején nagyon jó barátok voltunk, aztán kavartunk, majd szóba se álltunk. Az elején egy nagyon jó embernek ismertem meg, aztán rájöttem, hogy egy tipikus fuckboy. Hozzáteszem, nem esek könnyen szerelembe, eddig 2szer volt velem ilyen.

Azóta lett egy barátnője és tudom, hogy nem tart örökké, de olyan rossz, mintha örök második lennék. Szerencsére amiota nincs suli nem látom mindennap és most megnyugodtam, de azert meg mindig latom a kozossegi oldalan.

Még sose voltam ennyire szerelmes és nem is ertem hogy egy ilyen emberbe miert vagyok az, de a régi énjére koncentrálok, és az nagyon tetszik. Nem tudom elfelejteni, nem akarom, hogy tovább keserítse meg az életem ez a mindennapi rossz érzés. Mit tegyek?

2021. ápr. 1. 00:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Foglald le magad mással.
2021. ápr. 1. 06:48
 2/6 anonim válasza:
73%
Keress időtöltést, olvass könyvet, kutyasétáltatás, stb valami szabadidős tevékenység barátokkal. Persze szigorúan maszkban
2021. ápr. 1. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy hobbi talán segít. És ismerkedj vagy beszélgess új emberekkel
2021. ápr. 1. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az még segíthet, ha a közösségi oldalakról kiköveted vagy letiltod vagy mittom én, és így kevesebbszer kerül eléd a képe vagy akármije, ergo kevesebbszer jut eszedbe.
2021. ápr. 1. 11:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Szerintem lenémítom, hogy ne lássam.

A többi programot már csinálom, és persze ha kint vagyok, akkor maszkban.☺️

2021. ápr. 1. 14:57
 6/6 anonim válasza:
Rajongasz érte, és gondolom, iszonyú féltékenységgel tölt el, ha mással látod. Úgy gondolom, egy AHA élmény vele kapcsolatban sokat segítene. Például, ha egyszer történne valami olyan esemény, ami következtében ez a rajongás benned darabjaira hullana. Nagyon nehéz megmondani, hogy mi az AHA élmény. Nekem az volt, amikor a lány, aki tetszett, egy iszonyúan nem helyes fiúval jött össze.
2021. ápr. 22. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!