Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetnék túl rajta?
1 évig voltam egy fiúba szerelmes, és hát...még talán mindig az vagyok. Az elején nagyon jó barátok voltunk, aztán kavartunk, majd szóba se álltunk. Az elején egy nagyon jó embernek ismertem meg, aztán rájöttem, hogy egy tipikus fuckboy. Hozzáteszem, nem esek könnyen szerelembe, eddig 2szer volt velem ilyen.
Azóta lett egy barátnője és tudom, hogy nem tart örökké, de olyan rossz, mintha örök második lennék. Szerencsére amiota nincs suli nem látom mindennap és most megnyugodtam, de azert meg mindig latom a kozossegi oldalan.
Még sose voltam ennyire szerelmes és nem is ertem hogy egy ilyen emberbe miert vagyok az, de a régi énjére koncentrálok, és az nagyon tetszik. Nem tudom elfelejteni, nem akarom, hogy tovább keserítse meg az életem ez a mindennapi rossz érzés. Mit tegyek?
Köszönöm szépen!
Szerintem lenémítom, hogy ne lássam.
A többi programot már csinálom, és persze ha kint vagyok, akkor maszkban.☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!