Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és szerlmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és szerlmes vagyok egy lányba de másal van és fáj az érzés ha be rugok akor jobb de ki jozanodok ugyanigy rosz tudom rz nem megoldás valaki hogyan léphetnék tul rajta?

Figyelt kérdés
Akármit csinálok rá gondolok legyen az bármi bocsi a iràs hibákért és azt is tudom 15 évesen be rugni de csak ezt tud picit segiteni meg még 15 évesen szerelmi bànat de ez a világ legroszabb érzése amikor szerelmes vagy valakibe és utána másal van tudom nem irnáyithatom higy inkább velem legyen el kell fogadnom enyi volt de nem megy valami tipp hogyan? Azt is tudom jön màs lány de nekem ö kell senki màs
2015. dec. 22. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Valóban borzalmasan rossz a helyesírásod, s csak ide öntöd a szavakat, de nem formálsz belőlük mondatokat.

Ez az életkor szerelem ideje, s az ilyen hiábavaló szerelmeké is. Túl kell ezen esni, barátom. Nincs mit tenni.

2015. dec. 22. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
62%

Vérzik a szívem... Itt tartunk...

15 éves lányok már párkapcsolatban, te 15 évesen bánatos vagy lányok miatt miközben gyerekként kéne élned, iszol ráadásul már ilyen fiatalon bánatodban, ami a legrosszabb ürügy. Aztán még írni se tudsz rendesen.

Baj az van gyerekek, nem jó irányba mentek, nagyon boldogtalanok vagytok és már utáljátok is az éltet, pedig az igazi rúgások talán még hátra vannak...

2015. dec. 22. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Hát 16 éves korodra megtanulsz ezzel együttélni nehezen

.. de ak megyünk inni?

2015. dec. 22. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!