Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szerelmes belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Minden este beszélek a legjobb fiú barátommal. Ma este instán rám írt egy random fazon hogy szexi vagyok meg szeretne meztelen fotót (persze nem küldtem). A legjobb fiú barátom meg rá írt hogy én a csaja vagyok és ő tudja hogy nagyon szexi vagyok de hagyjon békén engem. Én többet érzek íránta mint barát, de akkor ő is ha ilyet csinál?
2021. márc. 29. 00:25
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Ez inkább baráti gesztus mint szerelem.
2021. márc. 29. 00:28
 2/9 A kérdező kommentje:
U.T:nem rakok ki kihívó fotókat, ezért is furcsáltam hogy írt ez a random ember.
2021. márc. 29. 00:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
az elsővel érték egyet, de ha többet érzel mint barát akkor miért nem kérdezősködsz feltűnés mentesen hogy egyáltalán tetszel e neki?
2021. márc. 29. 01:28
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
99% hogy ő is többet érez
2021. márc. 29. 07:35
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Lehet a barátod írta hogy be tudjon védeni :D
2021. márc. 29. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Valószínűleg akar tőled valamit, mivel egy fiú ritkán barátkozik csak úgy...
2021. márc. 29. 10:36
 7/9 A kérdező kommentje:
6.-os. Én is arra gondolok. Meg haza szokott kísérni és volt hogy közelebb jött és szembe fordult velem mintha meg akarna csókolni, de utána megilyedt és arrébb ment.
2021. márc. 29. 11:06
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

Lesz még ebből közelebbi kapcsolat, csak bátortalan a fiú.

Ha csókot imitálva közeledett feléd, akkor miért nem közelítetted a szád Te is? Mivel nem csináltad, így megijedt, hogy rosszat gondolsz róla.

2021. márc. 29. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
97%

Őszintén, egy ilyen esetben én is bevédeném a legjobb lány barátomat, akkor is, ha nem szeretnék tőle semmit. Sőt, ha egy kocsmában van ilyesmi helyzet, egy idegen lányt is bevédenék.

Ha legjobb barátok vagytok, akkor kérdezősködhetsz feltűnés nélkül, hogy tetszik-e neki valaki.

2021. márc. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!