Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most ő szerelmes volt belém vagy sem?
Hosszabb ideje barátok voltunk egy sráccal. De többször mondogatta nekem hogy minket szóba hoznak. Mindig kiemelten figyelt rám, mikor mindenki otthagyott, ő volt az egyetlen aki ottmaradt velem. Sajnos az utóbbi évben összevesztünk. Kicsit megbántott és sajnos nem is kezeltük jól a konfliktust. Én elzavartam, ő sírva elment és azóta se keresett. Egy ideig azt hittem hogy nem érdeklem már, erre többször azon kaptam ha meglát figyel, a barátnőmnél is érdeklődött rólam. Aki miatt összevesztünk őt azóta utálja. Egyik barátja azt mondja hogy nem fog tőlem bocsánatot kérni, a másik meg azt hogy látszik rajta hogy szeret.Ha nem kért tőlem bocsánatot és a saját büszkesége miatt azóta se keres, akkor mennyi a valóságalapja annak hogy tényleg szeretett? Illetve miért érdeklődik még ha már nem keres?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!