Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg mindig szerelmes belem ?
Van egy lány aki nekem nagyon tetszik És ez kölcsönös én is teszetem neki!
De sajnos elrontottam olyan dolgokat csináltam amit nem kellet volna....és azt az érzést keltetem benne,hogy nekem ő nem jonn be..
Vagy csak szórakozók vele
Ez történt négy hónapja történt
És utána talalkoztuk egy edző pályán egész végig engem nézet meg akar is ha nem edzetem ha nem itam vagy ha csak úgy kicsit pihentem az edzés közben
Ez is fura egy kicsit
Meg van egy baráti csoportunk messengereng amibe ő is benne van és amit írok neki mert 4 honapja volt gondoltam elkezdhetnek beszelgetni
Szóval úgy kb mindbe vágy bele kott vagy megsértődik
Még akor ha így reagálok "👍,,egy ilyenel
Szóval mi a véleményetek? Erről??
Nehéz volt kibogozni, hogy mit szeretnél, de azt hiszem sikerült.
Tudja, hogy tetszik neked? A többit pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne vele megbeszélni, mint nekünk találgatni.
nem.ertem mit nem értesz le írtam h az az érzést keltetem benne h csak barátként tekintem rá
Ja jó lenne vele ezt meg beszelni csak kifelejtem h van pasija és tudom h nem lehet olyan csajra rámozdulni akinek van palija
Igen nem persze ,csak annyira rossz látni...
De ha kapcsolatba van es nem -rég jöttek ősze ak miért nézet ? Főleg azt a palit kibe csalódót 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!