Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek meg mindig szerelm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meg mindig szerelmes belem ?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nekem nagyon tetszik És ez kölcsönös én is teszetem neki!

De sajnos elrontottam olyan dolgokat csináltam amit nem kellet volna....és azt az érzést keltetem benne,hogy nekem ő nem jonn be..

Vagy csak szórakozók vele

Ez történt négy hónapja történt

És utána talalkoztuk egy edző pályán egész végig engem nézet meg akar is ha nem edzetem ha nem itam vagy ha csak úgy kicsit pihentem az edzés közben

Ez is fura egy kicsit

Meg van egy baráti csoportunk messengereng amibe ő is benne van és amit írok neki mert 4 honapja volt gondoltam elkezdhetnek beszelgetni

Szóval úgy kb mindbe vágy bele kott vagy megsértődik

Még akor ha így reagálok "👍,,egy ilyenel

Szóval mi a véleményetek? Erről??

2020. dec. 17. 14:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz volt kibogozni, hogy mit szeretnél, de azt hiszem sikerült.

Tudja, hogy tetszik neked? A többit pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne vele megbeszélni, mint nekünk találgatni.

2020. dec. 17. 14:19
 2/13 A kérdező kommentje:

nem.ertem mit nem értesz le írtam h az az érzést keltetem benne h csak barátként tekintem rá

Ja jó lenne vele ezt meg beszelni csak kifelejtem h van pasija és tudom h nem lehet olyan csajra rámozdulni akinek van palija

2020. dec. 17. 14:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki, még mindig. Ha akarsz tőle valamit, akkor viselkedj is úgy.
2020. dec. 17. 14:24
 4/13 A kérdező kommentje:
De palija van és én akaróm h légyen köztünk valami de ez így nehez 😔
2020. dec. 17. 14:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Ne állj közéjük, ha akarsz vele beszélgetni akkor meg tartsd tisztában azt hogy van barátja és tekints rá csakis barátként
2020. dec. 17. 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt inkább hagyd.
2020. dec. 17. 15:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet csak olyan nehéz elengedni 😔
2020. dec. 17. 15:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kapcsolatban van, akkor alap, hogy nem rondítunk bele. Engedd el, majd lesz más.
2020. dec. 17. 16:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom te sem lennél boldog, ha kapcsolatban volnál, erre valaki bele próbál kavarni.
2020. dec. 17. 17:09
 10/13 A kérdező kommentje:

Igen nem persze ,csak annyira rossz látni...

De ha kapcsolatba van es nem -rég jöttek ősze ak miért nézet ? Főleg azt a palit kibe csalódót 😔

2020. dec. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!