Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezzel piszkaljak ak szerintetek is szerelmes belem ?
Én vagyok :a
Haverom : b
Csaj aki régebben bejot: c
Erről senki se tudót meg a lány se
Szóval csoportban -beszélgetünk
Írja c (csaj ) h (a) vágy is én éle e meg a mert hogy már régen írtam a csopiba ezt ilyet senki se mondót
Erre írja b h ki a szerelmed?
A c azt írta h ,,b hagyj 😂😂😂 ,, egy az egyben ezt írta
Szerintetek??? Rá írni nem fogok semelyikre de ez a lany kérdezgetw kb 2 honapja h ott leszek a buszon többször is, és mindig ott vok 10 alkalomból 1×kestwm meg h tok jó h együt megyunk egybuszal ezt is mondta meg persze a szemezés a buszon
Símán lehet, hogy tetszel neki, de ne mondjunk elhamarkodott feltételezéseket.
Légy vele kedves, udvarias, ne feszengj, élvezd a vele töltött időt, légy önmagad, fejezd ki, hogy fontos számodra, persze csak úgy, hogy ez ne legyen számára kellemetlen. Ha nyitsz felé akkor a reakciójából kiderülhetnek az érzései.
Persze csak ha te szerelmes vagy belé.
Illetve még egy dolog. A kitartás akkor is meghozhatja a gyümölcsét, ha esetleg az adott pillanatban nem szerelmes beléd. Tehát nem kell elkeseredni, ha az ember egy akadályba ütközik. Ha nagyon fontos számodra alázattal, kitartással és szeretettel még mindig közel kerülhetsz hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!