Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 2 hónapja vagyunk együtt.A csávó nagyon belém van zúgva, én viszont nem vagyok szerelmes, bár tetszik. Rengeteget ír, úgy érzem nincs terem. Még folytassam? Van értelme? 16/L
Engedd el, ha 2 hónapja nem sikerült szerelmes lenned, akkor nem érdemes tovább benne maradni egy kapcsolatban.
Megértem, higy úgy érzed, hogy elvesztettem a szabadságod. Én is ebben a helyzetben vagyok most. Először próbáld meg megbeszélni vele, hogy neked kell a személyes tér, egy kis szabadság, ha nem érti meg akkor mindenképpen engedd el.
A kérdés itt az, hogy szerelmes akarsz-e lenni?
Írogatásból nem igazán fog működni..
Te mit vársz magadtól?
Mit vársz tőle, ha már tetszik?
Mit vársz a jövőtől?
Elárulok valamit neked két év együttélés után.
Minél kevesebbet vagy valakinek a közelében, annál jobban ámítod magad a kapcsolatot illetően!
Sajnos ilyen az emberi természet, ami hiányzik vagy nincs meg azt odaképzeli, kiegészíti, de az nem feltétlenül a vegytiszta valóság.
Szeretni anélkül is szerethetsz valakit, ha nem vagy szerelmes, ha pedig túl sokat csalódsz, lehet nem is tudsz majd szerelmes lenni soha többé, de ha szerelmes is leszel, el fog múlni akár akarod, akár nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!