Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szerelmes vagyok egy színészbe?
Majd elmúlik.
Kérj tőle egy autogramot.
Egyetértek a 4-es válaszolóval. Ez maximum egy nagyon erős vonzódás. Amíg nem találkozol vele, nem beszéltek, addig egyszerűen nem kezdődhet szerelem.
A tanácsom az lenne, hogy próbálj valami másra koncentrálni. Nem tudom, hány éves vagy, de abban a kérdés alapján biztos vagyok, hogy még suliba jársz. Tudom, bénán hangzik, de fektess több energiát a tanulásba. Hidd el, megéri, és legalább addig sem ezen kattogsz.
Az is jó megoldás lehet, ha elkezdesz egy új sorozatot, esetleg könyvet/könyvsorozatot.
Szerelmes? Lehetetlen.
Egy olyan emberbe akit csak képernyőn látsz, nem beszélgettél vele abba nem lehetsz,Max szimpatikus vagy kinézetre tetszik neked nagyon.
De annyi ilyen kérdés van istenem és kb mindegyikre ugyanezek a valaszok
Nyugi, el fog múlni 😂
Nekem is volt egy csomó ilyen “szerelmem”, de aztán kinőttem ebből a korszakból, most már nevetve gondolok vissza ezekre a nagy “szerelmekre”.
Találni fogsz majd hamar valakit a való életben akibe tényleg szerelmes leszel, ez a mostani állapot csak rajongás, amivel valamilyen szinten nincs is probléma, mert tinédzserként mindenkinek van/volt ilyen általában😊
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!